HI2Games sitesi dolandırıcı mı?

mrslykia77

Femtopat
Arkadaşlar ciddi anlamda elim ayağım titriyor. Güvenilir bir site olduğunu duydum, çokça insan alışveriş yapmış, geçmişten beridir açıkmış. Yaklaşık 11000 VP aldım 1100 TL ödeyerek. Bunun karşılığında işlemim kilitlendi. Canlı desteğe bağlandım. İlk olarak yüksek meblağ ödediğim için (1100) güvenlik işlemleri kredi kartı dolandırıcılığından şüphelenmiş. Bu yüzden bana böyle bir mesaj attılar. Böyle bir şey yapmam doğru mudur? Başka hangi site böyle bir şey ister? Aklım almadı. Güvenilir mi bu site?

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-27_235623426.png
    resim_2023-06-27_235623426.png
    126,3 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşlar ciddi anlamda elim ayağım titriyor. Güvenilir bir site olduğunu duydum, çokça insan alışveriş yapmış, geçmişten beridir açıkmış. Yaklaşık 11000 VP aldım 1100 TL ödeyerek. Bunun karşılığında işlemim kilitlendi. Canlı desteğe bağlandım. İlk olarak yüksek meblağ ödediğim için (1100) güvenlik işlemleri kredi kartı dolandırıcılığından şüphelenmiş. Bu yüzden bana böyle bir mesaj attılar. Böyle bir şey yapmam doğru mudur? Başka hangi site böyle bir şey ister? Aklım almadı. Güvenilir mi bu site?

Güvenilir Valorant için VP alıcağımda hep buradan alıyorum.

Fakat hiç böyle bir şey başıma gelmedi.

Ciddi anlamda bunu yazman içimi rahatlattı ancak hala tedirginim umarım bir şey yoktur.
Merak etmeyin o sitenin öyle bir şey yapacağını sanmam zaten sponsor oldukları bir sürü yayıncı filanda var zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı