erhann_23 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #1 Selam, HiAlgo uygulamasını denedim ve sanki daha akıcı oldu oyunum ama emin olamadım. Size sormak istedim. Gerçekten işe yarıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2022
Selam, HiAlgo uygulamasını denedim ve sanki daha akıcı oldu oyunum ama emin olamadım. Size sormak istedim. Gerçekten işe yarıyor mu?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Haziran 2022 #2 HiAlgo AMD tarafından satın alındı ve Radeon Chill oldu. İşe yarıyor, evet. Tabi götürüleri var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HiAlgo AMD tarafından satın alındı ve Radeon Chill oldu. İşe yarıyor, evet. Tabi götürüleri var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erhann_23 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #3 Recep Baltaş dedi: HiAlgo AMD tarafından satın alındı ve Radeon Chill oldu. İşe yarıyor, evet. Tabi götürüleri var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Recep Baltaş dedi: HiAlgo AMD tarafından satın alındı ve Radeon Chill oldu. İşe yarıyor, evet. Tabi götürüleri var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.