Çözüldü Hiberfil.sys dosyasının boyutunun artıp azalması normal midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Swinerim

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bilgisayarımda hiberfil.sys dosyası 2 gün önce 32 GB'a yükselmişti, sonradan 14'e geri düştü. Bugün tekrardan 32 GB olmuş. Bu durum normal mi? Ekstra olarak System volume information; o 2 gün önce 5GB büyüklüğündeydi şu an 10 GB onun da artıp azalması normal bir durum mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Biri tam uyku modu ile ilgili, biri sistem geri yükleme noktası ile ilgili belgeler. Windows’un dinamik ayarlama mekanizması yüzünden gayet normal dalgalanmalar. İhtiyaç anı olduğunda artıyor, normal durumda sıkıştırılıyorlar.
Biri tam uyku modu ile ilgili, biri sistem geri yükleme noktası ile ilgili belgeler. Windows’un dinamik ayarlama mekanizması yüzünden gayet normal dalgalanmalar. İhtiyaç anı olduğunda artıyor, normal durumda sıkıştırılıyorlar.

Çözüm

Anladım hocam sağ olun. Bilgisayarı açınca birden 20GB alanımın gitmesi beni biraz tedirgin etmişti.

Hocam ekstra bir soru olacak ama aktif olarak TLOU part 2 oynuyorum ve bilgisayarımdan 10GB alan gitti. Bunun sebebi pagefile.sys'nin büyümesi. Araştırmalarıma göre bu sanal bellek miktarını gösteriyormuş. Bilgisayarımda 32 GB RAM olmasına rağmen bu dosyanın azalıp artması normal mi, veya dosya boyutu azalır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…