Öyle eften puften sorunlar için küsen, sonra da sen barışma eli uzattiysan o da bu eli geri cevirdiyse zaten onun karakterine kötü kelimeler kullanmak isterim. Bende sık sık arkadaşlarımla tartisirim. Aradan bir kaç gün geçer ve vicdanım el vermez. Gider o barış elini ilk ben uzatirim ve mevzuları o kadar gözümüzde buyutmeyip 2 mizde olgunca davranırız. Benim çevremde hiçbir şekilde arayıp dışarda takildigim arkadaşım olmazdı lise olmasa. Şuan 12. Sınıfa geçicem. 8. Sınıfta korona dönemi buraya taşındım. Kuzenim bile sallamazken evlerine gittiğim, beraber dertlestigim, cips kola yaptığım, bir yerlere gittiğimiz, telefon almalar, camiye gitmeler vesaire vesaire. Liseden tanıştığım bir avuç arkadaş grubumla yapiyorum bunları. Şöyle baktiginda çok arkadaşım var ama dost diyebileceğim, dışarı çıkıp bu aktiviteleri yaptığım 4-5 kişi. Zaten fazla arkadaşın olmasın. Arkadaş istiyorsan kendini karşı tarafa olduğun gibi tanıt. O da aynı şeyi yapar. 1 hafta takıl ve bak kimyalariniz uyuyorsa takılın. Okulda beni tanımayan yok herkesle el sıkıştığımız, selamlastigimiz var ama bizi bir kere dışarda çay bile olsun ictigimizi göremezsin vesselam.