Hiç arkadaşım kalmadı

758819

Centipat
20 gün önce falan tek dostum diyebileceğim kişi ile küstüm onunla küsünce artık tek başıma kaldım, dışarı bile çıkmıyorum sadece onunla çıkıyordum. Şimdi 11.sınıfa geçeceğim bir de okulumu değiştireceğim. Tek ümidim orada yeni arkadaşlar bulmak. Arkadaşıma gel barışalım dedi ama o barışmayı reddetti. 6 yılık arkadaşız onunla çok defa kavga ettik ama her defasında barıştık ama bu seferki tartışmada benimle barışmadı. Şimdi başka kişiler ile takılıyor o takıldığı kişilerle de ben de arkadaştım. Onlar da bizim 6 yılık arkadaşımız ama 2022'de onlar ile küsmüştük 2 yıldır falan Full ikimiz takılıyorduk kardeş gibiydik ama artık benimle konuşmak istemiyor. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam ben 12. sınıfım. Benim hiç arkadaşım olmadı, okulda sadece günlük konuştuğum kişilerdi. Sinemaya bile tek gidiyordum. Yemek yeme vb şeyler ama hiç umurumda olmadı.
Bence arkadaşınız ile barışın veya deneyin ama küstüğüm birisi ile tekrar aynı samimiyeti yakalayamam.
Arkadaşım olsun diye boş insanlar ile gezmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam hiç sıkılmıyor musunuz tek başınıza?

"Giden gitmiştir. Gittiği gün bitmiştir." artık yeni okulunda arkadaşlık kurmaya bak. Kardeşin olan adamla zaten küslük olmaz.

Hocam ben ona en büyük sırlarımı anlatmıştım şimdi benimle küsmesi bana çok koydu yani onunla her şeyi yaşadık aşırı samimiydik.

Hocam hiç sıkılmıyor musunuz tek başınıza.

Hocam ben ona en büyük sırlarımı anlatmıştım şimdi benimle küsmesi bana çok koydu yani onunla her şeyi yaşadık aşırı samimiydik.

Hocam hiç sıkılmıyorum sadece bende birşeylerimi anlatacak bir arkadaşım olsun isterdim sadece eksik olan noktam o.

Hocam herkese her şeyi anlatmamak lazım ben kimseye güvenmiyorum 10 senelik yine arkadaşım olsa anlatacak şey var anlatacak şey var hocam. Aranızı bilmiyorum size bir öneride veremem, sadece kimseye güvenmeyin. İyi akşamlar.

İşte hocam bende onu istiyorum tek bir tane dost istiyorum dertleşebileceğim bir dost istiyorum öyle bir dostum vardı ama işte onlara küstük daha barışır mıyız bilmem ama yanlızlık çok garip bir şey yani dışarıya bile çıkasım yok yani tek başıma sıkılırım çünkü biliyorum.

Etrafinda hiç dostu olmayan biri ile dost oldugunda onun niye hiç dostu olmadigini anliyosun. Sorunu kendinde ara, hele lisede arkadas bulamamak fena falso.

Falso derken? Ne demek istediğinizi anlamadım hocam.

Etrafinda hiç dostu olmayan biri ile dost oldugunda onun niye hiç dostu olmadigini anliyosun. Sorunu kendinde ara, hele lisede arkadas bulamamak fena falso.

Hocam her zaman onun yanında oldum kavgasında, sevgilisinin yanına giderken her zaman onunla gittim onu hiç yalnız bırakmadım ama o şimdi beni bıraktı ben kendimde bir sorum bulmuyorum şahsen.

Öyle eften puften sorunlar için küsen, sonra da sen barışma eli uzattiysan o da bu eli geri cevirdiyse zaten onun karakterine kötü kelimeler kullanmak isterim. Bende sık sık arkadaşlarımla tartisirim. Aradan bir kaç gün geçer ve vicdanım el vermez. Gider o barış elini ilk ben uzatirim ve mevzuları o kadar gözümüzde buyutmeyip 2 mizde olgunca davranırız. Benim çevremde hiçbir şekilde arayıp dışarda takildigim arkadaşım olmazdı lise olmasa. Şuan 12. Sınıfa geçicem. 8. Sınıfta korona dönemi buraya taşındım. Kuzenim bile sallamazken evlerine gittiğim, beraber dertlestigim, cips kola yaptığım, bir yerlere gittiğimiz, telefon almalar, camiye gitmeler vesaire vesaire. Liseden tanıştığım bir avuç arkadaş grubumla yapiyorum bunları. Şöyle baktiginda çok arkadaşım var ama dost diyebileceğim, dışarı çıkıp bu aktiviteleri yaptığım 4-5 kişi. Zaten fazla arkadaşın olmasın. Arkadaş istiyorsan kendini karşı tarafa olduğun gibi tanıt. O da aynı şeyi yapar. 1 hafta takıl ve bak kimyalariniz uyuyorsa takılın. Okulda beni tanımayan yok herkesle el sıkıştığımız, selamlastigimiz var ama bizi bir kere dışarda çay bile olsun ictigimizi göremezsin vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…