İ İbrahim_alg21 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. 10. sınıfım perşembe günü matematik sınavım var. Şu an hiç bilgim yok, nasıl halledebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. 10. sınıfım perşembe günü matematik sınavım var. Şu an hiç bilgim yok, nasıl halledebilirim?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 31 Aralık 2024 #2 Perşembe gününe kadar konuları tekrar etmeyi deneyebilirsin.
5 506827 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 31 Aralık 2024 #3 Deftere yazdıklarını tekrar edersen geçersin endişelenmeyin o kadar.
bint Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 273 Çözümler 1 31 Aralık 2024 #4 Hiç bilgi olmadan sınava girebilirsin. Alacağın maksimum puan 0 dır. Hocanın insiyatifine kalmış ismini vs. yazdığın için 5-10 puan verebilir.
Hiç bilgi olmadan sınava girebilirsin. Alacağın maksimum puan 0 dır. Hocanın insiyatifine kalmış ismini vs. yazdığın için 5-10 puan verebilir.
İ İbrahim_alg21 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #5 ardacanci dedi: Perşembe gününe kadar konuları tekrar etmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başladım zaten saol bint dedi: Hiç bilgi olmadan sınava girebilirsin. Alacağın maksimum puan 0 dır. Hocanın insiyatifine kalmış ismini vs. yazdığın için 5-10 puan verebilir. Genişletmek için tıkla... Hoca ile aram cok iyi 506827 dedi: Deftere yazdıklarını tekrar edersen geçersin endişelenmeyin o kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz endişem var
ardacanci dedi: Perşembe gününe kadar konuları tekrar etmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başladım zaten saol bint dedi: Hiç bilgi olmadan sınava girebilirsin. Alacağın maksimum puan 0 dır. Hocanın insiyatifine kalmış ismini vs. yazdığın için 5-10 puan verebilir. Genişletmek için tıkla... Hoca ile aram cok iyi 506827 dedi: Deftere yazdıklarını tekrar edersen geçersin endişelenmeyin o kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz endişem var
bint Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 273 Çözümler 1 31 Aralık 2024 #6 İbrahim_alg21 dedi: Başladım zaten saol Hoca ile aram cok iyi Teşekkür ederim biraz endişem var Genişletmek için tıkla... 15 de verebilir o zaman
İbrahim_alg21 dedi: Başladım zaten saol Hoca ile aram cok iyi Teşekkür ederim biraz endişem var Genişletmek için tıkla... 15 de verebilir o zaman
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #7 İbrahim_alg21 dedi: Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. 10. sınıfım perşembe günü matematik sınavım var. Şu an hiç bilgim yok, nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Özel hastaneye git biraz roleplay yap 1 gün rapor al telafi sınavlarına gir. Biliyorum biraz saçma bir tavsiye ancak ben halletmiştim
İbrahim_alg21 dedi: Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. 10. sınıfım perşembe günü matematik sınavım var. Şu an hiç bilgim yok, nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Özel hastaneye git biraz roleplay yap 1 gün rapor al telafi sınavlarına gir. Biliyorum biraz saçma bir tavsiye ancak ben halletmiştim
İ İbrahim_alg21 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #8 bint dedi: 15 de verebilir o zaman Genişletmek için tıkla... Ayn zaten proje ödevi aldım R3HAA dedi: Özel hastaneye git biraz roleplay yap 1 gün rapor al telafi sınavlarına gir. Biliyorum biraz saçma bir tavsiye ancak ben halletmiştim Genişletmek için tıkla... Öyle daha zor bari yapamasam sınıfta yapamasam bile kopya fln daha iyi olur
bint dedi: 15 de verebilir o zaman Genişletmek için tıkla... Ayn zaten proje ödevi aldım R3HAA dedi: Özel hastaneye git biraz roleplay yap 1 gün rapor al telafi sınavlarına gir. Biliyorum biraz saçma bir tavsiye ancak ben halletmiştim Genişletmek için tıkla... Öyle daha zor bari yapamasam sınıfta yapamasam bile kopya fln daha iyi olur
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #9 İbrahim_alg21 dedi: Ayn zaten proje ödevi aldım Öyle daha zor bari yapamasam sınıfta yapamasam bile kopya fln daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Kopya dümenine karnede "K" yazmasında reis
İbrahim_alg21 dedi: Ayn zaten proje ödevi aldım Öyle daha zor bari yapamasam sınıfta yapamasam bile kopya fln daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Kopya dümenine karnede "K" yazmasında reis
G gokay.rogue Zeptopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #10 Halledemessin 10.sınıfın ilk sınavında fonksiyon ağırlıklı olur ve fonksiyon 2 günde öğrenilebilecek bir konu değil diğer konulardan soruları kaçırmamaya bak
Halledemessin 10.sınıfın ilk sınavında fonksiyon ağırlıklı olur ve fonksiyon 2 günde öğrenilebilecek bir konu değil diğer konulardan soruları kaçırmamaya bak