Hiç çalışmamış birisi kalan zamanda ne yapmalı?

hamiltonfedaisi

Decapat
Selam arkadaşlar, 12. sınıfa geçtim ve iş dolayısıyla hala çalışmaya başlamadım. Kalan zamanda neler yapacağımı bilmiyorum. TYT matematik ile başlayıp yazın kalan zamanında sadece o şekilde çalışma planı var aklımda. 9-10-11'i çok sıkı tutmamış, ama aynı zamanda da çok da boşlamamış birisiyim. Sizce hangi kamp ve kitapla başlamam gerek?

Selam arkadaşlar, 12. sınıfa geçtim ve iş dolayısıyla hala çalışmaya başlamadım. Kalan zamanda neler yapacağımı bilmiyorum. TYT matematik ile başlayıp yazın kalan zamanında sadece o şekilde çalışma planı var aklımda. 9-10-11'i çok sıkı tutmamış, ama aynı zamanda da çok da boşlamamış birisiyim. Sizce hangi kamp ve kitapla başlamam gerek?

Durumunu görmek için TYT denemesi alıp sonucuna göre hareket etmen en doğrusu olur.

Bencede once deneme al seviyeni belirle yanlışların onemli değil tabii ki de onemli ama boş bıraktığın soruların konularına çalış sonra konuların tam olduğunu hissettiğinde test çöz bence bu etkili olacaktır bence.

YouTube'dan kendine uygun hoca arayışına gir. Örneğin matematik için mert hocanın videolarından başlayabilirsin. Konuların videolarını izle kolay ve orta olmak üzere iki soru bankası al onları çözmeye başla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı