Hiç calışmayarak TYT 50 net yapmak

Ömer faruk 1929

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gördüğünüz gibi. 50 net yapabiliyorum hiç ders çalışmıyorum ayda yılda bir falan 11. sınıfın sonuna geldik. Ben bu TYT neyini 70'lere çıkarmak istiyorum. Zaman problemim var. Netlerim şöyle Türkçe 20-25 matematik 15 sosyal 10 fen 5-7 arası falan yani matematik daha da yapabilirim buna kesinlikle inanıyorum çünkü evde zaman olduğu için 25'leri görüyorum. Sizce ne yapmam lazım?

Ne yapman gerektiğini biliyorsun. Oturup çalışacaksın. Türkçe netin az arttırmaya bak. Sonra fen ve sosyalıde arttırsan rahat 70 var.

Bu kadar sürede bırak 70 i geçmeyi 100+ bile yapabilirsin. Daha hızlı çözebilmek için yapabileceğin tek şey kendin test çözerken bir süre belirleyip ona uymaya çalışarak bol bol soru çözmek. "Bu sayfadaki 5 soruyu 7 dakikada çözeceğim" tarzında ufak hedeflerde buna dahil.

Arkadaşlar gördüğünüz gibi. 50 net yapabiliyorum hiç ders çalışmıyorum ayda yılda bir falan 11. sınıfın sonuna geldik. Ben bu TYT neyini 70'lere çıkarmak istiyorum. Zaman problemim var. Netlerim şöyle Türkçe 20-25 matematik 15 sosyal 10 fen 5-7 arası falan yani matematik daha da yapabilirim buna kesinlikle inanıyorum çünkü evde zaman olduğu için 25'leri görüyorum. Sizce ne yapmam lazım?

Daha 11.sınıfın sonundaymışsın. Hayli hayli 100+ yaparsın. Biraz matematik ve Türkçe netini arttır gerisi gelir zaten. AYT'den de sınava gireceksen AYT'ye daha çok önem vermen gerek ileride. Ne de olsa TYT %40, AYT %60 etkiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı