Hiç derecesi olmayan CS:GO hesabın ederi nedir?

Emirasts

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. 2017'de açtığım bir Steam hesabımı buldum. İçinde CS:GO, scrap Mechanic, Max Payne 3, Portal 2, Sims 3, Payday 2, Human: Fall Flat, Viscera Cleanup Detail Stardew Valley, Sniper Ghost Warrior 2, theHunter Classic ve VR stock car racers var.

CS:GO'da sadakat rozeti ve seçkin var. Henüz hiçbir rankı açılmadı yoldaş rekabetçi falan sizce kaç TL eder?

Seçkin ise 50 liraya falan gider bence. Benim tahminim bu yönde.

Biraz araştırma yaptım içinde sadakat rozeti ve seçkin olan hesaplar 65TL üzeri gidiyor satmıyacağım zaten nostalaji olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi arkadaş hesabının ederini sormuş, bazı görmemiş arkadaşlar hesaplarını kapıştırıyor

Bu site yardımcı olabilir.

Aynı Max Payne bağımlılığı bende de vardı. Resmen gömülmüştüm hikayeye. Vuruşlar falan efsaneydi bir daha açıp 3 oyunuda bitirebilirim

Biraz araştırma yaptım içinde sadakat rozeti ve seçkin olan hesaplar 65TL üzeri gidiyor satmıyacağım zaten nostalaji olsun

Hocam ister hesabınız 5 TL ister 500 TL olsun satmayın. Bayram ziyaretlerinden sonra oyunda hiç yoktan akarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…