R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 Yarın 2 tane sınavım var. Edebiyat ve kimya. Fakat hiç çalışasım yok. Öbür yandan da takdir almayı çok istiyorum.
Yarın 2 tane sınavım var. Edebiyat ve kimya. Fakat hiç çalışasım yok. Öbür yandan da takdir almayı çok istiyorum.
6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #2 RİCK GRİMES1 dedi: Yarın 2 tane sınavım var. Edebiyat ve kimya. Fakat hiç çalışasım yok. Öbür yandan da takdir almayı çok istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yarın sabah bir erken kalkın kilit noktaları gözden geçirin. İki ders de çok zor konuları yetiştiremezsin.
RİCK GRİMES1 dedi: Yarın 2 tane sınavım var. Edebiyat ve kimya. Fakat hiç çalışasım yok. Öbür yandan da takdir almayı çok istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yarın sabah bir erken kalkın kilit noktaları gözden geçirin. İki ders de çok zor konuları yetiştiremezsin.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 29 Mayıs 2023 #3 RİCK GRİMES1 dedi: Yarın 2 tane sınavım var. Edebiyat ve kimya. Fakat hiç çalışasım yok. Öbür yandan da takdir almayı çok istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de yarın sınavlarım başlıyor. Yarın Kimya ve Tarih sınavım var. Ne yapacağım bilmiyorum. Şuan çalışasım yok. Okulda çalışmayı deneyeceğim.
RİCK GRİMES1 dedi: Yarın 2 tane sınavım var. Edebiyat ve kimya. Fakat hiç çalışasım yok. Öbür yandan da takdir almayı çok istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de yarın sınavlarım başlıyor. Yarın Kimya ve Tarih sınavım var. Ne yapacağım bilmiyorum. Şuan çalışasım yok. Okulda çalışmayı deneyeceğim.
Atanamayan_Filozof Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 21 29 Mayıs 2023 #4 Evde çalışmak çok zor oluyor, kütüphaneye gidin diyeceğimde vakit kalmamış gibi tek yapacağın çözüm kendini aşırı zorlaman. 569992 dedi: Benim de yarın sınavlarım başlıyor. Yarın kimya ve tarih sınavım var. Ne yapacağım bilmiyorum. Şu an çalışasım yok. Okulda çalışmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kimya ve tarihi okulda yetiştirmeniz zor olur.
Evde çalışmak çok zor oluyor, kütüphaneye gidin diyeceğimde vakit kalmamış gibi tek yapacağın çözüm kendini aşırı zorlaman. 569992 dedi: Benim de yarın sınavlarım başlıyor. Yarın kimya ve tarih sınavım var. Ne yapacağım bilmiyorum. Şu an çalışasım yok. Okulda çalışmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kimya ve tarihi okulda yetiştirmeniz zor olur.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 29 Mayıs 2023 #5 Atanamayan_Filozof dedi: Evde çalışmak çok zor oluyor, kütüphaneye gidin diyeceğimde vakit kalmamış gibi tek yapacağın çözüm kendini aşırı zorlaman. Genişletmek için tıkla... Evet zor oluyor evde. Bilgisayar açık ders videosu izliyorsun. Altta görev çubuğunda Valorant simgesi görüyorsun, tıklıyorsun.
Atanamayan_Filozof dedi: Evde çalışmak çok zor oluyor, kütüphaneye gidin diyeceğimde vakit kalmamış gibi tek yapacağın çözüm kendini aşırı zorlaman. Genişletmek için tıkla... Evet zor oluyor evde. Bilgisayar açık ders videosu izliyorsun. Altta görev çubuğunda Valorant simgesi görüyorsun, tıklıyorsun.
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #6 660412 dedi: Yarın sabah bir erken kalkın kilit noktaları gözden geçirin. İki ders de çok zor konuları yetiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an masanın başına oturdum ama ders falan yok ya Technopat'ta geziniyorum.
660412 dedi: Yarın sabah bir erken kalkın kilit noktaları gözden geçirin. İki ders de çok zor konuları yetiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an masanın başına oturdum ama ders falan yok ya Technopat'ta geziniyorum.
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mayıs 2023 #7 Son sınavlar zaten biraz bakın yeter.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 29 Mayıs 2023 #8 RİCK GRİMES1 dedi: Hocam şu an masanın başına oturdum ama ders falan yok ya Technopat'ta geziniyorum. Genişletmek için tıkla... Kimyayı sal, Edebiyat videosu izle.
RİCK GRİMES1 dedi: Hocam şu an masanın başına oturdum ama ders falan yok ya Technopat'ta geziniyorum. Genişletmek için tıkla... Kimyayı sal, Edebiyat videosu izle.
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #9 Atanamayan_Filozof dedi: Evde çalışmak çok zor oluyor, kütüphaneye gidin diyeceğimde vakit kalmamış gibi tek yapacağın çözüm kendini aşırı zorlaman. Kimya ve tarihi okulda yetiştirmeniz zor olur. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden kendimi zorlasam yapar mıyım bu saatten sonra? İkisinden de 80 alsam yeter.
Atanamayan_Filozof dedi: Evde çalışmak çok zor oluyor, kütüphaneye gidin diyeceğimde vakit kalmamış gibi tek yapacağın çözüm kendini aşırı zorlaman. Kimya ve tarihi okulda yetiştirmeniz zor olur. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden kendimi zorlasam yapar mıyım bu saatten sonra? İkisinden de 80 alsam yeter.
6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #10 569992 dedi: Kimyayı sal, edebiyat videosu izle. Genişletmek için tıkla... Kimyada kopya ile kurtarabilir aslında.
569992 dedi: Kimyayı sal, edebiyat videosu izle. Genişletmek için tıkla... Kimyada kopya ile kurtarabilir aslında.