Aynı durum bende de var. Benim de güçlü bilgisayarım var. Normalde 7'ydi, şu an 4 saat oynuyorum ve bütün gün yaptığım şeyler oyun oyna, anime, dizi, film izle, müzik dinle ama korkuyorum. Ben de LGS'ye gireceğim, abim moralimi bozuyor. Arkadan "Meslek lisesinde dayak yiyebileceğini şimdiden görebiliyorum" diyor ama ben LGS'yi kazanmak istiyorum ama hiçbir şey bilmiyorum hem de hiçbir şey ders çalışasım gelmiyor. İstekli çalışmak istiyorum. İsteksiz çalışırsam yine anlamıyorum. Sadece İngilizceyi sevdiğimden dolayı çözersem sadece İngilizce testini çözerim, matematikten hiçbir şey bilmiyorum. Fenden de öyle. Diğer derslerim yine eh işte idare eder. İngilizcem denemede 10 sorudan hepsi doğru. Türkçe 15 sorudan 10 doğru falan böyle ama ben okuduğumdan anlamıyorum, onu başarabilmek için kitap okumam lazım ama ben kitap okumayı sevmeyen birisiyim, ara sırada sadece sevdiğim kitapları okurum, Marvel çizgi romanlarımı okurum. Bbunlar yani. Çok stresliyim, bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum, küçüklüğümden beri bilgisayarlar ile ilgilenen birisiyimdir. Birisi anlatabilir mi 6 Haziran'da sınava girceğimde - çalışmaya nasıl başlıyabilirim? Ne yapmalıyım, zor olacak mı? Çoğu dersli bilmiyorum konularını, dershaneye gidiyordum anlıyordum yüzyüze ama canlı dersine geçtik dershanenin artık anlamıyorum. Canlı ders yüzünden bilgisayar mühendisliği hayalimin gitmesini istemem. Okulu bıraksam diyeceğim, ileride çocuklarım dalga geçmelerini istemem küçümsediklerini falan. Zaten okumak isteyen birisim ama olmuyor işte çalışmak istiyorum fakat istemiyorum da. Çalışmam gerektiğinin farkındayım ama istemiyorum dediğim gibi.