Onur Belgesi verilirken öğrencilerin hem okul içerisinde hem de okul dışarısında sergiledikleri davranışlar dikkate alınır. Arkadaşlarına örnek alacak erdemli davranışlarda bulunan öğrencilere, öğretmenler ve onur kurulunun tavsiyesi dikkate alınarak onur belgesi verilir.
Onur belgesi notlara veya devamsızlığa bakılarak verilmez. Okul içi davranışlarına, hocaların memmuniyeti ve çevrendekilere davranışlarına gibi şeylere göre verilir.
onur belgesi verilirken öğrencilerin hem okul içerisinde hem de okul dışarısında sergiledikleri davranışlar dikkate alınır. Arkadaşlarına örnek alacak erdemli davranışlarda bulunan öğrencilere, öğretmenler ve onur kurulunun tavsiyesi dikkate alınarak onur belgesi verilir.
Onur belgesi notlara veya devamsızlığa bakılarak verilmez. Okul içi davranışlarına, hocaların memmuniyeti ve çevrendekilere davranışlarına gibi şeylere göre verilir.
Rica ederim arkadaş söylemiş ben de ekleyeyim devamsızlıkla onur belgesinin alakası yok.
Lise sonda 92 ortalamam vardı devamsızlığım özürsüz 3 özürlü de 10 günden azdı.
Her gün okula ilk ders geç kalan yarım gün yok yazılan genel ortalaması 50 küsür olan kız onur belgesini aldı ben alamadım o kadarını diyeyim sana.
Rica ederim arkadaş söylemiş ben de ekleyeyim devamsızlıkla onur belgesinin alakası yok.
Lise sonda 92 ortalamam vardı devamsızlığım özürsüz 3 özürlü de 10 günden azdı.
Her gün okula ilk ders geç kalan yarım gün yok yazılan genel ortalaması 50 küsur olan kız onur belgesini aldı ben alamadım o kadarını diyeyim sana.