Hiç dolandırıldınız mı?

Oyunda petini verirsen sana robux vereceğim dedi bende verdim direk oyundan çıktı ortada kaldım.

1 hafta sonra yine aynı olay oldu arkadşımın hesabındayken bu sefer dolandırıcıyı dolandırdım tüm envanterini kendi elleriyle verdi yiyecekleri bile arkadaşımla sonra bölüştük.

12 yaşlarındayken CS:GO'da bıçağımı satmaya çalışırken gitmişti şerefsizin tekine. Küçücük çocuktuk işte, inandım önce bıçağı verdim o bıçak şuan 700TL civarı.
Ben de şuan 12 yaşımdayım Falchon Tiger Tooth Factory New var 500 TL'ye aldım 2016 da şu an 1100 tl hala dolandırılmadım ve aldığım zaman 7-8 yaşlarındaydım. Kısmet işte.

Ben de şuan 12 yaşımdayım Falchon Tiger Tooth Factory New var 500 TL'ye aldım 2016 da şu an 1100 tl hala dolandırılmadım ve aldığım zaman 7-8 yaşlarındaydım. Kısmet işte.
Sen sen ol babana bile satacak olsan önce bıçağı verme.

Ben de şu an 12 yaşımdayım Falchon Tiger Tooth Factory New var 500 TL'ye aldım 2016 da şu an 1100 TL hala dolandırılmadım ve aldığım zaman 7-8 yaşlarındaydım. Kısmet işte.

Hocam 7-8 yaşlarında 500 TL harcamanıza nasıl izin verdiler .

Hocam 7-8 yaşlarında 500 TL harcamanıza nasıl izin verdiler .
Biriktirdim büyük hevesle aldım. O zamanlar bayramları öyle bir para geliyordu ki sünnet olduğum zamana denk geldi tam. babannem ile anneannem 200 dolar bir para vermişti. Biriktirdiğim 3-5 kuruş daha vardı o zamanlar dolar tabi 2-3 tl

Hiç dolandırılmadım(ya da çok iyi dolandırıldım farkında değilim). Ama dolandırdım. Bir keresinde eyüp sabriden 2 lt kolonya alıp 1 lt parası ödedim(sistemi buga soktum) (sonra ailem müşteri temsilcisi ile konuşup ibanlarına para attı.). Bir keresinde de PttAVM Ti buga soktum. 4 hidrolik kol alıp, 2 parası ödedim. Tekini hediye ettik. Tekini kullandık. Evde 2 tane daha olması lazım.

Onun haricinde internete numaram her yerde. Es*ort ayağına yatıp dolandıtmaya çalışan var, olmayan kandil ile para koparmaya çalışan var. En son Londra'dan aradılar(Almanya numarası ile). Yatırım şirketiyiz vs diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…