Oyunlarda bazen çok tilt olabiliyorsunuz bazen toxic adama bazense şansızlığınıza.
Siz hiç sinirlerinize hakim olamayıp ekipman kırdınız mı?
Ben kırmadım ama teşebbüs ettim, maalesef Türkiye sınırları içinde yaşıyoruz ve bir ekipman çok pahalı.
Telefonum her kastığında, kafayı yediğinde duvarda kırmak istiyorum ama kıramıyorum. Çünkü yenisini alamam. Öyle bir duruma geldik ki sinirlenemiyoruz bile...
250 TL'lik kulaklığı, 5-10 adet tanesi 20 TL olan kulak içi kulaklığı, 130 TL olan klavye mi ve yanlış hatırlamıyorsam GTX 750 Tİ İ3 sanırım 4. Nesil kasayı tamamen yakmıştım. Bunları yapalı 3-5 sene oluyor.
Yeni alınan bir Logitech klavye ve A4Tech klavye kırdım. Eski telefonum olan Redmi Note 6 Pro'nun sinirden kamerasını ısırmıştım. Bir de POCO X3 NFC telefonumun içinden geçtim. Çok az yani
Telefonum her kastığında, kafayı yediğinde duvarda kırmak istiyorum ama kıramıyorum. Çünkü yenisini alamam. Öyle bir duruma geldik ki sinirlenemiyoruz bile...
Bir süre ikinci el dışında telefon kullanmamıştım şu huyum yüzünden. Ne redmiler geçti elimden . Asgari ücret alıyordum. Aile evinde kaldığımdan harcamada sorun yoktu da, telefondan başka şeylere para kalmıyordu.
Oyunlarda bazen çok tilt olabiliyorsunuz bazen toxic adama bazense şansızlığınıza.
Siz hiç sinirlerinize hakim olamayıp ekipman kırdınız mı?
Ben kırmadım ama teşebbüs ettim, maalesef Türkiye sınırları içinde yaşıyoruz ve bir ekipman çok pahalı.
250 TL'lik kulaklığı, 5-10 adet tanesi 20 TL olan kulak içi kulaklığı, 130 TL olan klavye mi ve yanlış hatırlamıyorsam GTX 750 Ti i3 sanırım 4. nesil kasayı tamamen yakmıştım. Bunları yapalı 3-5 sene oluyor.