Hiç evlenmeden hayat geçirmek

O işler hiç öyle değil.

Birisine denk gelirsin, neye uğradığını şaşırırsın. Yanar yanar durursun peşinden koşup, aklında hiç olmayan evlilik planları öyle canlanmaya başlar ki bana ne oldu dersin aniden. Hem de hiç beklemediğin anda bulur seni. Sonra bu başlığı ileride açıp gülersin

İnsel topluluğuna kaymış biraz burası Evlenme sorumluluğunu almak vs farklı şeyler ama konu günümüz kızlarına sevgililiğe falan dönmüş arkadaşlar herkes instada ya da tiktokta gördüğünüz kızlar gibi değil, bunlar zaten hep vardı sadece siz görmüyordunuz günlük yaşantınızda, hayatınıza odaklanıp yeni insanlarla tanışırsanız bu saçma algıların içinden kurtarırsınız kendinizi zaten erkek dediğin şu kadın dediğin şu olacak tipleri 100 metreden anlarsınız.

Tam olarak böyle yazmıştım bu konular çok anlık olabiliyor. Boşuna "nasip" denmemiş.

Bu tarz işler genel olarak hayatın olağan akışı içerisinde oluyor. Umarım kendi istediğiniz gibi birisiyle karşılaşırsınız.

İnsan başına gelene kadar anlamaz maalesef.

Acilen psikoloğa git sosyal anksiyete tedavisi ol.

Tedavi olalım olmasına da bende sosyal yaşantı kuracak imkan ve şans yok şu an. Bunları yapamadıktan sonra tedavi nasıl olumlu geçsin? Benim öncelikle para kazanmaya başlamam lazım.
Neden yok insan her tarafta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…