Hiç Faşizmi destekleyen yakınınız oldu mu?

Şaka bir yana faşizm en saçma düşüncedir bence. Bana göre bunu herkes kabul etmeli, itiraz edenler savunulcak tarafını yazabilirler.

Faşizm değil ama nasyonal sosyalizm fikri hoşuma gitmişti bir aralar, günümüzde çoğu devletin de bu kafada olduğunu düşünüyorum. Almanya Almanlara Türkiye Türklere bakmalıdır bence, gibisinden.

Milliyetçilik diye bir olgu olmasaydı Dünya'da 208 ülke olmazdı. Ülkeler sadece çıkar dostudur. Toplum da böyle değil mi ?

Edit: Siyasi görüşüm yok denilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faşizm değil ama nasyonal sosyalizm fikri hoşuma gitmişti bir aralar, günümüzde çoğu devletin de bu kafada olduğunu düşünüyorum. Almanya Almanlara Türkiye Türklere bakmalıdır bence, gibisinden.
Evet ülkeler bu nedenle dağıldı Arap isyanları vb. Ve ne yazık ki ileride tekrar olabilir.

ben faşistim arkadaşlar tanıdıklarim çoğunlukla siyasal islamcı yani milli görüşcü tek ben faşistim aralarından

ben faşistim arkadaşlar tanıdıklarim çoğunlukla siyasal islamcı yani milli görüşcü tek ben faşistim aralarından
ek olarak islamcı değilim hatta tengristim diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…