Hiç Görüntü ve Ses Kalitesi Kaybı Olmadan Video Nasıl Kırpılır?

O zaman niye videoya göre yapmıyorsun?

Benim yaptığım gibi de olur diye düşünmüştüm. :) Deneyeceğim...

Benim yaptığım gibi de olur diye düşünmüştüm. :) Deneyeceğim...

Düzenleme: Denedim. Yine olmadı :(. 37. saniyeden kırpmaya başlıyorsam, kaydedince 35. saniyenin görüntüsü bile çıkıyor. Bu yazılım bana göre değil sanırım. :)

Merhaba,
Kullandığım ve beğendiğim bir programı (iWisoft Free Video Converter) öneriyorum. Aslında "Free mp3 Wma Converter\Easy Audio Cutter\AudioCutter.exe" DVDVideoSoft/FreeDVDVideoConverter" en iyisi idi. Format sonrası şimdi virüs barındırması nedeniyle yükleyemiyorum. Tavsiye ederim.

Merhaba,
Kullandığım ve beğendiğim bir programı (iWisoft Free Video Converter) öneriyorum. Aslında "Free mp3 Wma Converter\Easy Audio Cutter\AudioCutter.exe" DVDVideoSoft/FreeDVDVideoConverter" en iyisi idi. Format sonrası şimdi virüs barındırması nedeniyle yükleyemiyorum. Tavsiye ederim.

Dostum, başlıkta video yazmışım, ses yazılımları atıyorsun. :) Tek video yazılımı yazmışsın o da "Free DVD Video Converter", o da DVD videoları yazılımı. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı