Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.985 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 6 Mayıs 2021 #41 Makro fare kullandınız mı?
T Talha2525 Hectopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 288 Çözümler 1 6 Mayıs 2021 #42 Hesabını incelemeleri gerekli, itiraz etmeyi deneyin. Şüphelenmediğiniz bir kişiye hesabı verdiyseniz yine de sorgulayın.
Hesabını incelemeleri gerekli, itiraz etmeyi deneyin. Şüphelenmediğiniz bir kişiye hesabı verdiyseniz yine de sorgulayın.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 6 Mayıs 2021 #43 Yanımda çok hile kullanan takım arkadaşı oluyordu onlardan bir sıkıntı olabilir mi? Quantum9 dedi: Makro fare kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Yanımda çok hile kullanan takım arkadaşı oluyordu onlardan bir sıkıntı olabilir mi? Quantum9 dedi: Makro fare kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
birtikcsgo Picopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 113 6 Mayıs 2021 #44 Aliosman Avci dedi: Gönderdim mail maç tekrerlarımı falan izleyin dedim bakalım sonuç çıkacak mı? Genişletmek için tıkla... Çıkıcak hesapta hile kullanılmış siz veya bir arkadaşınız kullanması sizin sorumluluğunuzda bu nedenle hesaptan vac kaldırılmayacak diye cevap gelecek.
Aliosman Avci dedi: Gönderdim mail maç tekrerlarımı falan izleyin dedim bakalım sonuç çıkacak mı? Genişletmek için tıkla... Çıkıcak hesapta hile kullanılmış siz veya bir arkadaşınız kullanması sizin sorumluluğunuzda bu nedenle hesaptan vac kaldırılmayacak diye cevap gelecek.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.049 Çözümler 7 6 Mayıs 2021 #45 wanetage dedi: Yanlış bilgi. Idle Master gibi programlar en fazla "VAC tarafından bağlantınız kesildi." hatasına sebep olur. Yasaklamaya sebep olmaz. Genişletmek için tıkla... Idle Master'ı açıp CS'den kart kasmaya çalışırsan ban yersin diye biliyorum.
wanetage dedi: Yanlış bilgi. Idle Master gibi programlar en fazla "VAC tarafından bağlantınız kesildi." hatasına sebep olur. Yasaklamaya sebep olmaz. Genişletmek için tıkla... Idle Master'ı açıp CS'den kart kasmaya çalışırsan ban yersin diye biliyorum.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Mayıs 2021 #46 Aliosman Avci dedi: Gönderdim mail maç tekrarlarımı falan izleyin dedim bakalım sonuç çıkacak mı? Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel bir sonuç alırsın. Aliosman Avci dedi: Yanımda çok hile kullanan takım arkadaşı oluyordu onlardan bir sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O yüzden ceza vermiyorlar, uyarı veriyorlar.
Aliosman Avci dedi: Gönderdim mail maç tekrarlarımı falan izleyin dedim bakalım sonuç çıkacak mı? Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel bir sonuç alırsın. Aliosman Avci dedi: Yanımda çok hile kullanan takım arkadaşı oluyordu onlardan bir sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O yüzden ceza vermiyorlar, uyarı veriyorlar.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 6 Mayıs 2021 #47 Hiroo dedi: Idle Master'ı açıp CS'den kart kasmaya çalışırsan ban yersin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Idle Master uygulamasını daha yeni duydum.
Hiroo dedi: Idle Master'ı açıp CS'den kart kasmaya çalışırsan ban yersin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Idle Master uygulamasını daha yeni duydum.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #48 Aliosman Avci dedi: Evet ayrıca bende açmadım PvP attığımızda eğlencesine açıyorduk sadece ancak sunucularda hiçbir şekilde hile açmadım. Genişletmek için tıkla... Birader anı butonuna bastım. Hile yapmışsınız işte? Arkadaşı falan yok bunun hile yapmışsınız.
Aliosman Avci dedi: Evet ayrıca bende açmadım PvP attığımızda eğlencesine açıyorduk sadece ancak sunucularda hiçbir şekilde hile açmadım. Genişletmek için tıkla... Birader anı butonuna bastım. Hile yapmışsınız işte? Arkadaşı falan yok bunun hile yapmışsınız.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 6 Mayıs 2021 #49 Arkadaşlar hesabımı verdiğim arkadaş skinchanger kullanmış sadece kendisi görüyormuş onla bir ilgisi olabilir mi? mantion dedi: Birader anı butonuna bastım. Hile yapmışsınız işte? Arkadaşı falan yok bunun hile yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Atölye haritası neyini anlamıyorsunuz.
Arkadaşlar hesabımı verdiğim arkadaş skinchanger kullanmış sadece kendisi görüyormuş onla bir ilgisi olabilir mi? mantion dedi: Birader anı butonuna bastım. Hile yapmışsınız işte? Arkadaşı falan yok bunun hile yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Atölye haritası neyini anlamıyorsunuz.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.985 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 6 Mayıs 2021 #50 Aliosman Avci dedi: Arkadaşlar hesabımı verdiğim arkadaş skinchanger kullanmış sadece kendisi görüyormuş onla bir ilgisi olabilir mi? Atölye haritası neyini anlamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayda, üstad o program direk ban sebebi bu arada. Forumda başka konularda var.
Aliosman Avci dedi: Arkadaşlar hesabımı verdiğim arkadaş skinchanger kullanmış sadece kendisi görüyormuş onla bir ilgisi olabilir mi? Atölye haritası neyini anlamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayda, üstad o program direk ban sebebi bu arada. Forumda başka konularda var.