Hiç kız arkadaşım ve sevgilim olmadı

asmsrm

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. 23 yaşındayım. Kendimi bildim bileli içime kapanık, utangaç biriyim. Bu yüzden hiç sevgilim ve normal kız arkadaşım bile olmadı. Dışarıda bakıyorum çiftlere şöyle bir iç geçiriyorum, sonra diyorum insanlar ne güzel sevdikleriyle vakit geçiriyor benim ise yalnızlıktan canım sıkılıyor. Ben de istiyorum sevdiğim kişiyle beraber bir yerlere gitmeyi, birlikte eğlenmeyi ama olmuyor maalesef. Şimdi işe bilgisayarın taksidini ödemek için 3 aylığına işe girdim. Belki burada bir kız arkadaş edinirim dedim ama benim şansım sağ olsun çalıştığım yerde kız eleman yok. Bu sene üniversiteye başlayacağım, bazı sebeplerden dolayı geç kaldım. Üniversitede bulurum diyorum belki ama yine sanmıyorum. Sosyal medyadan falan bulmaya çalışıyorum ama maalesef oradan da olmuyor. Bu kadar insan nasıl oluyor da bu kadar kolay kız arkadaş, sevgili edinebiliyor anlamış değilim. Boş ver kız arkadaşı falan ne yapacaksın demeyin. Bu zamana kadar hiç istemiyordum ama son 1-2 yıldır ben de bir şeyler yaşamak istiyorum. Yalnızlık güzel şey ama bir yere kadar. Nasıl en kolay kız arkadaş çevremi oluştururum ve sevgili edinirim?

İçine kapanık ve utangaçlıktan kurtulmaya çalış önce. Normal erkek arkadaşların var mı? Dostum dediğin insanlar?
Elbette var ama çok değil.

Aga uzmanı değilim ama kız arkadaş edinmeye çalış kızlarla konuşmayı öğren kendiliğinden olaylar gelişir diye düşünüyorum.
Kız arkadaş edinebilsem zaten bu konuyu açmazdım reis.

Biraz sosyalleş, utangaçlıktan kurtul. İnsanların yücelttiğin kadar önemli olmadıklarını anlamaya çalış. Ardından kızlarla arkadaş olabileceğini görürsün, karşı cins sadece sevgili değil. "Kızlar" kavramını yüceltmeyi bırakınca daha rahat edersin.

Elbette var ama çok değil.

Kız arkadaş edinebilsem zaten bu konuyu açmazdım reis.

Bro yapacağın şey önce anti sosyallikten çıkman olur birkaç arkadaşının olduğunu söylemişsin ilk onlarla konuş alış sohbet etmeye sosyal çevre en önemli konu kimseyi tanımıyorsan biri seni nasıl tanısın sen konuşmadığın sürece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı