Herkese merhaba. 23 yaşındayım. Kendimi bildim bileli içime kapanık, utangaç biriyim. Bu yüzden hiç sevgilim ve normal kız arkadaşım bile olmadı. Dışarıda bakıyorum çiftlere şöyle bir iç geçiriyorum, sonra diyorum insanlar ne güzel sevdikleriyle vakit geçiriyor benim ise yalnızlıktan canım sıkılıyor. Ben de istiyorum sevdiğim kişiyle beraber bir yerlere gitmeyi, birlikte eğlenmeyi ama olmuyor maalesef. Şimdi işe bilgisayarın taksidini ödemek için 3 aylığına işe girdim. Belki burada bir kız arkadaş edinirim dedim ama benim şansım sağ olsun çalıştığım yerde kız eleman yok. Bu sene üniversiteye başlayacağım, bazı sebeplerden dolayı geç kaldım. Üniversitede bulurum diyorum belki ama yine sanmıyorum. Sosyal medyadan falan bulmaya çalışıyorum ama maalesef oradan da olmuyor. Bu kadar insan nasıl oluyor da bu kadar kolay kız arkadaş, sevgili edinebiliyor anlamış değilim. Boş ver kız arkadaşı falan ne yapacaksın demeyin. Bu zamana kadar hiç istemiyordum ama son 1-2 yıldır ben de bir şeyler yaşamak istiyorum. Yalnızlık güzel şey ama bir yere kadar. Nasıl en kolay kız arkadaş çevremi oluştururum ve sevgili edinirim?