Burkan124 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 245 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Hiç yazılım bilgim yok ama eğlenmek için ve deneyim sağlamak için oyun yapmak istiyorum, hiç kod yazmadan oyun yapabilir miyim?
Hiç yazılım bilgim yok ama eğlenmek için ve deneyim sağlamak için oyun yapmak istiyorum, hiç kod yazmadan oyun yapabilir miyim?
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 15 Ocak 2023 #2 Roblox Studio'dan oyun yaparsın.
Mogl Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 580 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya 15 Ocak 2023 #3 Burkan124 dedi: Hiç yazılım bilgim yok ama eğlenmek için ve deneyim sağlamak için oyun yapmak istiyorum, hiç kod yazmadan oyun yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapılır ama kısıtlı düzeyde olur yaptıklarınız. Buildbox, core gibi uygulamalar ile kod yazmadan oyun yapabilirsiniz. Hank J Wimbleton dedi: Roblox Studio'dan oyun yaparsın. Genişletmek için tıkla... Roblox LUA kodlama dilini istiyor.
Burkan124 dedi: Hiç yazılım bilgim yok ama eğlenmek için ve deneyim sağlamak için oyun yapmak istiyorum, hiç kod yazmadan oyun yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapılır ama kısıtlı düzeyde olur yaptıklarınız. Buildbox, core gibi uygulamalar ile kod yazmadan oyun yapabilirsiniz. Hank J Wimbleton dedi: Roblox Studio'dan oyun yaparsın. Genişletmek için tıkla... Roblox LUA kodlama dilini istiyor.
QuantumLane Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #4 Hank J Wimbleton dedi: Roblox Studio'dan oyun yaparsın. Genişletmek için tıkla... O bile şu anda gerektiriyor.
Hank J Wimbleton dedi: Roblox Studio'dan oyun yaparsın. Genişletmek için tıkla... O bile şu anda gerektiriyor.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.413 Çözümler 21 Yer İstanbul 15 Ocak 2023 #5 Burkan124 dedi: Hiç yazılım bilgim yok ama eğlenmek için ve deneyim sağlamak için oyun yapmak istiyorum, hiç kod yazmadan oyun yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Roblox studio, scratch. Unreal engine 4&5 ile de yaparsınız ama bi yerden sonra kod gerekir.
Burkan124 dedi: Hiç yazılım bilgim yok ama eğlenmek için ve deneyim sağlamak için oyun yapmak istiyorum, hiç kod yazmadan oyun yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Roblox studio, scratch. Unreal engine 4&5 ile de yaparsınız ama bi yerden sonra kod gerekir.
UzunAnimations Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #6 G-Developu bir dene ben hiç kod yazmadan 2d oyunlar yaptım. Scratch gibi bir sistemi var ama daha gelişmiş.
G-Developu bir dene ben hiç kod yazmadan 2d oyunlar yaptım. Scratch gibi bir sistemi var ama daha gelişmiş.
QuantumLane Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #7 Roblox robatik kodlama gerektiriyor hiçbir yerden eğitim almadım 2 ay Roblox devliği yaptım. Askeri oyunlar yaptım bayağı kazandım.
Roblox robatik kodlama gerektiriyor hiçbir yerden eğitim almadım 2 ay Roblox devliği yaptım. Askeri oyunlar yaptım bayağı kazandım.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.413 Çözümler 21 Yer İstanbul 15 Ocak 2023 #8 QuantumLane dedi: Roblox robatik kodlama gerektiriyor hiçbir yerden eğitim almadım 2 ay Roblox devliği yaptım. Askeri oyunlar yaptım bayağı kazandım. Genişletmek için tıkla... Profilinizi atar mısınız? Birde robotik ne alaka anlamadım.
QuantumLane dedi: Roblox robatik kodlama gerektiriyor hiçbir yerden eğitim almadım 2 ay Roblox devliği yaptım. Askeri oyunlar yaptım bayağı kazandım. Genişletmek için tıkla... Profilinizi atar mısınız? Birde robotik ne alaka anlamadım.
QuantumLane Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #9 OnurOfc dedi: Profilinizi atar mısınız? Birde robotik ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tabikide roblox profilimmi.
OnurOfc dedi: Profilinizi atar mısınız? Birde robotik ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tabikide roblox profilimmi.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 15 Ocak 2023 #10 Buildbox adında bir uygulama vardı bir aralar şu anda ne durumda bilmiyorum.