wz9cha Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:12 #11 Roma İmparatorluğu dedi: Hiç korku filmi izlediniz mi? İzlediyseniz korktunuz mu? Ben, Dabbe 6 ve Siccin 7'yi izlemiştim. Genişletmek için tıkla... 15 Temmuz 2016 akşamı Show TV izlemiştim. Gericiydi.
Roma İmparatorluğu dedi: Hiç korku filmi izlediniz mi? İzlediyseniz korktunuz mu? Ben, Dabbe 6 ve Siccin 7'yi izlemiştim. Genişletmek için tıkla... 15 Temmuz 2016 akşamı Show TV izlemiştim. Gericiydi.
wrt49 Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 23:50 #12 Eğer biraz alışıksanız kalitelisini bulması en zor türdür. Açıkçası tam olarak korku sayılmasada konu çok rahatsız edici ve gerçekten insanı içten içe yiyen bir film biliyorum ama aşırı rahatsız edici olduğundan ismini sansürleyeceğim. Sürprizbozan: FİLM Human Centidepe
Eğer biraz alışıksanız kalitelisini bulması en zor türdür. Açıkçası tam olarak korku sayılmasada konu çok rahatsız edici ve gerçekten insanı içten içe yiyen bir film biliyorum ama aşırı rahatsız edici olduğundan ismini sansürleyeceğim. Sürprizbozan: FİLM Human Centidepe