Hiç kullanılmayan Gmail hesabı neden devre dışı bırakılmış olabilir?

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Babama bu yıl nisan ayında telefon aldığı için ona Google hesabı açmıştım. Hesabı açtıktan sonra hiç incelemedim. Babam da teknolojiyle sıfır alaka olduğundan hesaba ne olmuş ne bitmiş bakmamış kullanmamış bile. İlginç bir şekilde aynı ayın 30'unda hesap devre dışı bırakılmış. Kullanılmamış hesap nasıl ban yer ki? Politikaları ihlal eden bir şekilde kullanılmış diyor ama hesaba dokunulmadı bile. Acaba biri hesaba girmiş de yasa dışı işlerde mi kullandı? Yardımcı olabilir misiniz? Hesabı kullanmam umurumda değil çünkü yeni hesap açarım yine. Sadece nasıl oldu bu onu merak ediyorum.

1ecf0c4e-bef3-4504-9189-f82f7e8e089a.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Maile hiç girmediği için devre dışı bırakılmış olabilir.

Hocam benim aylardır hatta yıllardır kullanmadığım mail hesapları var. Ayrıca hesabın açılması ile 30 Nisan arasında taş çatlasa 1-2 hafta var. Ayrıca Gmail uygulamasına da giriş yapmıştı diye hatırlıyorum.

Hocam benim aylardır hatta yıllardır kullanmadığım mail hesapları var. Ayrıca hesabın açılması ile 30 Nisan arasında taş çatlasa 1-2 hafta var. Ayrıca Gmail uygulamasına da giriş yapmıştı diye hatırlıyorum.

Şöyle olabilir hocam benim de kullanmadığım hesaplar var lakin ben mail uygulamasına giriyorum ana maillerime bakmak için babanız muhtemelen hiç girmediği için bir aktiflik söz konusu olmadığından dolayı olmuş olabilir.

Şöyle olabilir hocam benim de kullanmadığım hesaplar var lakin ben mail uygulamasına giriyorum ana maillerime bakmak için babanız muhtemelen hiç girmediği için bir aktiflik söz konusu olmadığından dolayı olmuş olabilir.

Hocam hesapta bir aktiflik olmaması Google politikalarını ihlal eden bir biçimde kullanıldığını anlamına mı geliyor?

Google bazen saçmalayabiliyor. Benim de bazı hesaplarım kilitlendi daha önce. En az iki sene hiç girmediğim hesaplarda ise hiçbir sorun yok. Bence aktiflik olmaması ile alakalı değil. Attığın görselde sağ altta "İtirazı başlat" seçeneği var. Gerçekten hiçbir şey yapılmadığından eminsen itiraz edebilirsin ama şöyle bir sorun var ki Google ücretsiz kullanıcılarını pek takmıyor. Yani hesabın açılmayabilir. Bu durumda yeni hesap açmak ve oradan devam etmek daha mantıklı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı