Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 22 Eylül 2020 #31 Gojira dedi: Evet . Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım, ekonomisini. Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Hiç duymadım, ekonomisini. Genişletmek için tıkla... Yani, 2.Dünya Savaşı'nda Sudetenland bölgesini hatırlıyorum. Son düzenleme: 22 Eylül 2020
Gojira dedi: Evet . Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım, ekonomisini. Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Hiç duymadım, ekonomisini. Genişletmek için tıkla... Yani, 2.Dünya Savaşı'nda Sudetenland bölgesini hatırlıyorum.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 22 Eylül 2020 #32 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Hiç duymadım, ekonomisini. Yani, 2.Dünya Savaşı'nda Sudetenland bölgesini hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Çekya ile ilgili iki şey biliyorum ; 1-Ateist nüfus oranı çok fazla . 2-Avrupa'nın en ucuz ülkelerinden.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Hiç duymadım, ekonomisini. Yani, 2.Dünya Savaşı'nda Sudetenland bölgesini hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Çekya ile ilgili iki şey biliyorum ; 1-Ateist nüfus oranı çok fazla . 2-Avrupa'nın en ucuz ülkelerinden.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 22 Eylül 2020 #33 Gojira dedi: Çekya ile ilgili iki şey biliyorum ; 1-Ateist nüfus oranı çok fazla . 2-Avrupa'nın en ucuz ülkelerinden. Genişletmek için tıkla... Cami var mı?
Gojira dedi: Çekya ile ilgili iki şey biliyorum ; 1-Ateist nüfus oranı çok fazla . 2-Avrupa'nın en ucuz ülkelerinden. Genişletmek için tıkla... Cami var mı?
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #34 Kuzenimin ve dayımların yaşadığı ülke. Paraları değerli ve sürekli yağmur var diye biliyorum elinizde böyle bir imkan varsa taşının ben de çok istiyorum ama vize almak bayağı zor sanırım.
Kuzenimin ve dayımların yaşadığı ülke. Paraları değerli ve sürekli yağmur var diye biliyorum elinizde böyle bir imkan varsa taşının ben de çok istiyorum ama vize almak bayağı zor sanırım.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 22 Eylül 2020 #35 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Cami var mı? Genişletmek için tıkla... Vardır herhalde .
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 22 Eylül 2020 #36 Gojira dedi: Vardır herhalde . Genişletmek için tıkla... İnternetten baktığımda ırkçı saldırıların hedefi olmuşlar. Sanırım Birleşik Krallık' da bu kadar ırkçılık yok.
Gojira dedi: Vardır herhalde . Genişletmek için tıkla... İnternetten baktığımda ırkçı saldırıların hedefi olmuşlar. Sanırım Birleşik Krallık' da bu kadar ırkçılık yok.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #37 Evet. Ahmetli Cübbe Hoca dedi: İnternetten baktığımda ırkçı saldırıların hedefi olmuşlar. Sanırım birleşik krallık'da bu kadar ırkçılık yok. Genişletmek için tıkla... Londra da ırkçılar çok var izlediğim videolardan da biliyorum insanlar hep bu konudan bahsetmişti.
Evet. Ahmetli Cübbe Hoca dedi: İnternetten baktığımda ırkçı saldırıların hedefi olmuşlar. Sanırım birleşik krallık'da bu kadar ırkçılık yok. Genişletmek için tıkla... Londra da ırkçılar çok var izlediğim videolardan da biliyorum insanlar hep bu konudan bahsetmişti.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Eylül 2020 #38 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: İnternetten baktığımda ırkçı saldırıların hedefi olmuşlar. Sanırım Birleşik Krallık' da bu kadar ırkçılık yok. Genişletmek için tıkla... Irkcilik olaylarini gormek istemiyorsaniz Isvicre'ye filan tasinmaniz gerek. Herkes kendi icinde takiliyor, kimse birbirine satasmiyor.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: İnternetten baktığımda ırkçı saldırıların hedefi olmuşlar. Sanırım Birleşik Krallık' da bu kadar ırkçılık yok. Genişletmek için tıkla... Irkcilik olaylarini gormek istemiyorsaniz Isvicre'ye filan tasinmaniz gerek. Herkes kendi icinde takiliyor, kimse birbirine satasmiyor.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 22 Eylül 2020 #39 efedesu dedi: Irkcilik olaylarini gormek istemiyorsaniz Isvicre'ye filan tasinmaniz gerek. Herkes kendi icinde takiliyor, kimse birbirine satasmiyor. Genişletmek için tıkla... İsviçre mi İsveç mi? Bazı insanlar feci şekilde karıştırıyorlar da.
efedesu dedi: Irkcilik olaylarini gormek istemiyorsaniz Isvicre'ye filan tasinmaniz gerek. Herkes kendi icinde takiliyor, kimse birbirine satasmiyor. Genişletmek için tıkla... İsviçre mi İsveç mi? Bazı insanlar feci şekilde karıştırıyorlar da.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Eylül 2020 #40 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: İsviçre mi İsveç mi? Bazı insanlar feci şekilde karıştırıyorlar da. Genişletmek için tıkla... Isvicre, Isvec'te dini alanlara saldirilar yapiyorlardi eskiden. Biraz daha hafiflemis gibi.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: İsviçre mi İsveç mi? Bazı insanlar feci şekilde karıştırıyorlar da. Genişletmek için tıkla... Isvicre, Isvec'te dini alanlara saldirilar yapiyorlardi eskiden. Biraz daha hafiflemis gibi.