K Karıncayiyen123 Zeptopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 27 13 Kasım 2023 #1 Evet sorum basit. Hiç matematik bilmiyorum nasıl iyi bir geleceğim ve çok para kazanabileceğim bir mesleğim olur? Matematik öğrenmeden mümkün mü bu?
Evet sorum basit. Hiç matematik bilmiyorum nasıl iyi bir geleceğim ve çok para kazanabileceğim bir mesleğim olur? Matematik öğrenmeden mümkün mü bu?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 13 Kasım 2023 #2 Hiç matematik bilmeyenler genellikle matematik öğretmeni oluyor sonradan. En azından benim bütün matematik hocalarımın hikayesi böyle.
Hiç matematik bilmeyenler genellikle matematik öğretmeni oluyor sonradan. En azından benim bütün matematik hocalarımın hikayesi böyle.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 16 Kasım 2023 #3 316874 dedi: Hiç matematik bilmeyenler genellikle matematik öğretmeni oluyor sonradan. En azından benim bütün matematik hocalarımın hikayesi böyle. Genişletmek için tıkla... Tuhaf bir şekilde evet öyle oluyor
316874 dedi: Hiç matematik bilmeyenler genellikle matematik öğretmeni oluyor sonradan. En azından benim bütün matematik hocalarımın hikayesi böyle. Genişletmek için tıkla... Tuhaf bir şekilde evet öyle oluyor