Hiç okuldaki zorbaları dövdünüz mü?

Zorba değil de zorbalarla takılan, onlara yancılık yapan çocuğa okulun başından beri gıcıktım. En sonunda beden dersleri onun sınıfıyla denk geldi, bizimkilerle konuştum maça ikna ettim herkesi Defansım iyidir zaten benim, bizimkiler kendi aralarında yapacakları maçta bile beni çekiştirirlerdi. Neyse o çocukla karşılaşınca faul seviyesine kadar çıkabilecek ikili karşılaşmaya giriyordum, sürekli onu tutuyordum Maç bittiğinde, zil çaldığında bana tip tip bakıyordu Kavga etme şansını bulamadım maalesef, HOI4 misali bir savaş sebebi lazımdı fakat elime sebep geçmedi

Son düzenleyen: Moderatör:
2 sene önce 8. sınıfta dövdüm birisini çıkışta. Eskiden arkadaşımdı, küsünce sürekli bulaşmaya başladı. Clash Royale hesabımı da çalmıştı.

Ben bunu çıkışa çağırdım. Bu bir korktu, sonra geldi, konuştuk. Herkes bize bakıyor, bu kavga etmeyelim falan diyor, baktım bir anda benimle güreşmeye çalıştı. Hem benden uzundu hem de şişmandı, sonra ben bunun çenesine bir vurdum, 2-3 tane daha geçirdim ve dudağı patladı. O da ayı skillini açarak üstüme koştu, rastgele yumruk savurdu, çekilince hepsi boşa gitti. Sonra ben bunun şeyine bir geçirdim, 7-8 tane üst üste tokat vurdum suratına, arabanın kabutuna yatırdım. Boğazını sıkarken ayırdılar.

Şimdi tekrar görsem o çocuğu gene döverim.

GS PP'li biri bu hikayenin yalnızca dayak yiyen kısmında olabilir. Kaput falan, ne yaptın ya? Çok uçmuşsun.

GS PP'li biri bu hikayenin yalnızca dayak yiyen kısmında olabilir. Kaput falan, ne yaptın ya? Çok uçmuşsun.

Olanı söyledim. Araba alçaktı, kaputa düştü. Ben de boğazını sıktım o anda. Hem, takım tutmayla ne alakası var?

Ben iki kere yaptım maalesef. Birinde iftira atıp ana bacı karıştırdı, daha sonra haddini bildirip burna 2 yumruk ve 1 kafa atma yaparak yere devirdim. Sadece burnu kanadı.

Birinde de istemeden de olsa çok sinirlendirdi ve çocuğu ittirip kafasını duvardaki askılığa geçirdim. Kafası kanadı azıcık, o kadar. @Linuxginar hocam gibi ağlama skill'imi kullanıp disiplinden kurtuldum.

Sonuncusu harbiden istemeden oldu. Ondan sonra kavgaya girmedim. Daha çok silahım olan dilimle kavga ettim genelde. Şimdi 8-10 yaşındaki veletler bıçakla dolanıyor mahallede, bazıları. Bıçağa ve silaha gerek duyan birisi korkağın önde gidenidir. Korkak olmayan yumruğuna ve cesaretine güvenir.

NOT: Kesinlikle abartı değildir. Abartıyı sevmem, nefret ederim.

Anılara bak, herkes SAT komandosu. Cevap evet ama bu kadar da abartı değil. Daha çok alınan/verilen hasarlar eşitti diyelim.

Zaten bunları söyleyen kişiler 13 14 yaşında, cringe olmak için okuyorum hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…