Uyandım, annem babamı evin içinde dolanırken gördüm. Onlarla konuşurken annem bir anda karamelek gibi şeytani bir şeye dönüştü. Babamı uyarmak için bağırdım, babam geldi ve o da şeytani bir şeye dönüştü ve ortadan kayboldular. O sırada annem geldi, anne evde şeytan var diye bağırırken bir daha uyandım. Yerimden kalkmak istiyorum kalkamıyorum, anne kaç diye bağırıyorum sesimi sadece ben duyuyorum. Filmlerdeki gibi üzerime kapkara bir şey çöktü, hareket edemiyorum, sesim çıkmıyor. Bir kez daha uyandım ve bu sefer gerçekten zihnen uyandım yani ve fark ettim ki yattığım pozisyondan dolayı 2 kolum da omuzdan aşağısı uyuşmuş ve hareket ettiremiyorum. Çok yorgundum, kollarım uyuşunca herhalde beynim beni uyandırmaya çalışırken kabus gördüm.
Kollarım düzelene kadar 5-6 dk yataktan kalkamadım. Kalktığımda da evde kimse yoktu zaten.
Bu olayı böyle Low IQ insanların olduğu ortamda anlatıyorum karabasan gelmiş melekler seni korumuş, Allah seni seviyor vs diye gazlanıyorlar hemen bana hacı memiş muamelesi çekiyorlar.