HIYARBABA Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #11 Ben akşam gazetesinin bir haberine girdim Opera'nın reklam engelleyicisine baktım 54 reklam engellenmiş. Ben de ekran görüntüsü aldım Paint'e yapıştırdım başlığına da gazetenin reklamcılığı yazdım .
Ben akşam gazetesinin bir haberine girdim Opera'nın reklam engelleyicisine baktım 54 reklam engellenmiş. Ben de ekran görüntüsü aldım Paint'e yapıştırdım başlığına da gazetenin reklamcılığı yazdım .
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 15 Kasım 2020 #12 Muhabbet Kuşu dedi: Bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... U block Origin kur çözülür.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 15 Kasım 2020 #13 BalikŞuşişi dedi: @Muhabbet Kuşu dediklerimi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... AdwCleaner ile taratıyorum. Sinirlenmenize gerek yok. 9 öğe saptadı AdwCleaner.
BalikŞuşişi dedi: @Muhabbet Kuşu dediklerimi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... AdwCleaner ile taratıyorum. Sinirlenmenize gerek yok. 9 öğe saptadı AdwCleaner.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 15 Kasım 2020 #14 Muhabbet Kuşu dedi: AdwCleaner ile taratıyorum. Sinirlenmenize gerek yok. 9 öğe saptadı AdwCleaner. Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz üzere varmış bir şeyler. Ek olarak sinirlenmedim, nereden çıkardınız?
Muhabbet Kuşu dedi: AdwCleaner ile taratıyorum. Sinirlenmenize gerek yok. 9 öğe saptadı AdwCleaner. Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz üzere varmış bir şeyler. Ek olarak sinirlenmedim, nereden çıkardınız?
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 15 Kasım 2020 #15 Durum bu.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 15 Kasım 2020 #16 Muhabbet Kuşu dedi: Eki Görüntüle 738724 Durum bu. Genişletmek için tıkla... Ne silinip silinmeyeceğini pek bilmiyorum. @Murat5038 müsaitseniz siz söyleyebilir misiniz?
Muhabbet Kuşu dedi: Eki Görüntüle 738724 Durum bu. Genişletmek için tıkla... Ne silinip silinmeyeceğini pek bilmiyorum. @Murat5038 müsaitseniz siz söyleyebilir misiniz?
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Kasım 2020 #17 Reklamlar Google reklamı. Virüs olduğunu sanmıyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Kasım 2020 #18 Muhabbet Kuşu dedi: Eki Görüntüle 738724 Durum bu. Genişletmek için tıkla... Hepsini silin. Kaspersky hangi ürünü kullanıyorsun? IS ve üzerinde bu yaşanmaz ayarları doğru yaptıysanız. How to block ads with Kaspersky applications Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them. support.kaspersky.com
Muhabbet Kuşu dedi: Eki Görüntüle 738724 Durum bu. Genişletmek için tıkla... Hepsini silin. Kaspersky hangi ürünü kullanıyorsun? IS ve üzerinde bu yaşanmaz ayarları doğru yaptıysanız. How to block ads with Kaspersky applications Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them. support.kaspersky.com
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 15 Kasım 2020 #19 Eki Görüntüle 738724 Durum bu. Murat5038 dedi: Hepsini silin. Kaspersky hangi ürünü kullanıyorsun? IS ve üzerinde bu yaşanmaz ayarları doğru yaptıysanız. How to block ads with Kaspersky applications Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them. support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Security Cloud Free kullanıyorum.
Eki Görüntüle 738724 Durum bu. Murat5038 dedi: Hepsini silin. Kaspersky hangi ürünü kullanıyorsun? IS ve üzerinde bu yaşanmaz ayarları doğru yaptıysanız. How to block ads with Kaspersky applications Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them. support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Security Cloud Free kullanıyorum.