Hiç sallanmayan bilgisayar masası önerisi

yasin615

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önerdiğiniz, kullandığınız ya da gördüğünüz sallanmayan geniş bir masa var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1900 liraya 30mm sunta kestirdim gri renkte. Parçaları sunta vidasıyla tek tek kendim montajladım bir gram sallanma yok, ağır ve sağlam oldu. Ama suntayı tabla şeklinde satıyorlar üstüne çok miktarda sunta arttı. 2 yeğenime 2 tane küçük masa yaptım artan suntayla. 30mm fazla kalın gerek yok diyorsan daha incesi 1400 liraya denk geliyor.

Bilgisayar masaları sallanır mı ki?

Şu an kullandığınız masada sorun vardır büyük ihtimalle.
Evet hocam şuan kullandığım masa sallanıyor o yüzden yeni masa alacağım ama internete bilgisayar masası aratıp masa bulduğumda yorumlarında sallanıyor deniyor çoğunda

Okul masadı gibi ayak koyduğumuz yer gibi düz çubuk çekersen sallanmaz diye düşünüyorum

Hocam şu an kullandığım masa zaten öyle fakat masamın ayakları dağılmaya başladı, üst tahta çürüdü.

Hocam ayaklarını demir mi yoksa tahtamı kullandınız?

Böyle bir masa buldum ama youtube videosunu izlediğimde sallanılıyor deniliyor.

hocam şöyle bi şey ve 140x70 standart masalardan büyük boyu da 10cm yüksek. yani full masa istiyorsanız bayağı büyük bir şey de yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20221114_210311.jpg
    195,3 KB · Görüntüleme: 1.138
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…