Hiç sevgili olmaması

Ayrıca dünya ve toplumlar değişti. Üreme zorunluluğu diye bir şey de yok eskisi gibi. 40 yaşına basmaya yakın kadın bir İngilizce öğretmeni tanıyorum ben ve hiç evlenmemiş. Kadın hiç umursamıyor bu konu hakkında.

Çabuk kırılan pes eden bir insanım. Pes ediyorum hemen. İlişki konusunda darbe yersem ömrüm boyunca toparlanamam. Bu zayıflığımı yenmeye uğraşıyorum. Olmuyor.

Hormonlarımı aldırırsam belki mümkün. Sağlıklı bir insanda üreme içgüdüsü bulunur. Nasıl engel olayım?

Evde annem ve ablam akşama kadar susmuyor başımı etini yiyorlar. O yüzden sevgili kalsın XD.

Çabuk kırılan pes eden bir insanım. Pes ediyorum hemen. İlişki konusunda darbe yersem ömrüm boyunca toparlanamam. Bu zayıflığımı yenmeye uğraşıyorum. Olmuyor.
Pes etmek yakışmaz işte. Zorlamadan başaramıyor insan. En güzel şeyler de zorlayınca emek verince oluyor zaten. Sevdiğin bir insan varsa sevdiğini değer verdiğini hissettir ona. Anca öyle oluyor.

İçgüdüleri kontrol etmek zordur. Haklısınız.

Evde annem ve ablam akşama kadar susmuyor başımı etini yiyorlar. O yüzden sevgili kalsın XD.
Sevgilim var ve dediğinden farklı bir durum. Başımın etini yemiyor kendisi daha çok ben onun başının etini yiyorum. Ablam ve annemin intikamını alıyorum sanırım.

Sevgilim var ve dediğinden farklı bir durum. Başımın etini yemiyor kendisi daha çok ben onun başının etini yiyorum. Ablam ve annemin intikamını alıyorum sanırım.
Bir de benden 5 yaş büyük olması lazım XD.

Pes etmek yakışmaz işte. Zorlamadan başaramıyor insan. En güzel şeyler de zorlayınca emek verince oluyor zaten. Sevdiğin bir insan varsa sevdiğini değer verdiğini hissettir ona. Anca öyle oluyor.

Hocam o kadar uğraşmamam saçma gelebilir ama gurur yapıyorum ben. O kim ki uğraşayım? Zaten öyle yaparsam tepeme çıkar beni kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…