Hiç sevgilim olmadı

Hocam ben zaten 17 yaşındayım. Hem cinsellik 18 yaş altı olmaz diyorsunuz hem de cinsellik olmayan ilişkiyi reddet diyorsunuz. Pek anlayamadım.
18'i geç. Psikolojini, zamanını ve yatırımını korumak adına dedim. İlgi ya vardır ya yoktur bunun pazarlığı olmaz.

Herhangi bir ortamda doğal flörtöz takıl o zaman (cinsellik yaşamadan birden fazla kızla görüşmek) yetebilir veya kendini ön planda tutmak vs. Duygusal olarak da güçlü olmak lazım.

Benim her tanıştığım kızın sevgilisi olduğunu öğreniyorum kral bunu napıcaz

Sevgilisi olmayanı bulana kadar devam. Sevgili dediğiniz şey kız tarafından "biz neyiz?" sorusu değil mi?
Yani insta pp’de fotoları olması dışında sorun yok bence.

Sevgilisi olmayanı bulana kadar devam. Sevgili dediğiniz şey kız tarafından "biz neyiz?" sorusu değil mi?
Hiçbir erkek birlikte olmak isteyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez.

Son düzenleme:
Biz neyiz şu an gibi bir durum yok aralarında. Ben kendi durumum için bir özet geçtim sadece.
Kimin arasında? Doğru anlamamışsın pek. Sevgili dediğimiz evlilik gibi ama resmi olmayan bir ilişki ise o tarz sevgilisi olan adama bırak yürümeyi gözün bile bakmaması lazım. Ama bir ortamda yeni tanıştığın kız ise böyle daha sosyal ortamda falansa o zaman biraz daha iyice tanıyıp sonra ciddi sevgiliye geçersin kız belki ciddi sevgililik istemiyor vs bir çok şey var, hemen tek eşli ilişkiye girilmez.

Onlar mı görmezden geliyor sen mi onlarla etkileşim kurmaya çalışmıyorsun?

Sorun da 17 senedir saydıklarınızın hiçbirini bulamamak hocam. Yoksa gelecekte ne olacağını kimse bilemez zaten.
Orhan yenen izle youtubede o adam anlatıyor ne olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…