Hiç sevgilim olmadı

EmreAckgz235

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi Z490-A Pro Anakart
Gskill Trident Z Neo 3600mhz CL 16 8GB
Msi Geforce Rtx 2060 Super 8GB 256Bit
İntel Core i5 10400F
Kingston 500GB A2000 Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 2200MB / Yazma 2000MB)
Arkadaşlar yaşım 18. Kızlarla deneyimim 0'a yakın. Benim için çok büyük bir problem değil genel olarak hayatımdan fazlasıyla memnunum. (belki de öyle sanıyorum)
Son zamanlarda bunun eksikliğini hissetmeye başladım ve deneyimi olan arkadaşların kız arkadaş edinme konusunda tavsiyelerini bekliyorum.
Mesela ne gibi ortamlarda bulunmalıyım? Ne yapmalıyım?

Not: Öz güven problemim yok. İyi muhabbet edebilirim. Tipim de ortalama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili derken bunun bir tanımını yapar mısın? Tek eşli ve uzun süreli ilişki mi istiyorsun? Kimse kalıcı değil ki hayatımızda, muhabbet etmek yetmez, hani tek gecelik veya kısa süreli veya kızlarla sevgili olmadan bir numara yapabilmekte var, ne bu "sevgili olayı" ben anlamadım yani. Hayatını birisiyle mi paylaşmak istiyorsun? Annelerimizin veya babalarımızın gibi ilişki mi? O zaman direkt evlenmek daha mantıklı, evlilik dışı kız arkadaş çok saçma geliyor. Neyin deneyimi? Kadın erkeğe erkeklikte ne kadar güçlü olduğuna bakar, güçlü erkeksen ve korumacı tavrın varsa sıkıntı yok.

Hocam sevgilim olmadı yazma sebebim illa sevgilim olmasını istediğimden değil. Sadece bildiğimiz anlamıyla karşı cinsten ''arkadaş, eş, dost'' edinmek konusunda fikirlere ve tavsiyelere ihtiyacım var. Yani amacım karşı cinsten yeni arkadaşlar edinmek. Teşekkürler.

AAA bu ben 24 yaşına geldim. Gerçek anlamda kızlarla bir türlü sevgili kafasına geçemedim. Kendimi bildim bileli bu konulardan çok utanan birisiyim. Küçükken kızlar bana yürürdü ben onlardan kaçardım. Büyüdüm şimdi de kızların Max arkadaşı olabiliyoruz.

Şimdi ne çevremde insan kaldı. Ne de sosyalleşebileceğim kızlarla tanışabileceğim ortam var. Max sanaldan bir şeyler deniyoruz o da gerçek gibi olmuyor.

Not: Ciddi öz güven sorunum var Tipim ortalama ama kilo bozuyor.

Son düzenleme:
Tavsiye verebilecek son kişi olabilirim ama flörtleşmen lazım, bir de konuştuğun kızların seni arkadaş olarak görmemesi için doğru hareket etmen cümlelerini iyi seçmen gerekli. Kanka ve arkadaş gibi kelimelerden kaç.

Sana ilgisi olan bir kız varsa ama duygularından emin değilse. Onu kıskandıracaksın. Kıskandırma numarası cidden işe yarıyor. Kız kankanla sevdiğin kızın ilgisini test edebilirsin. Ama seni seven bir kızda bunu test edersen o kız sonradan seni reddedebilir, sonuçta sevdiğin kızın yanında başka bir erkek görsen gibi empati yap.

Kızlar nedense sevdiği erkeği kaybedeceğini anlayınca duyguları netleşiyor veya atak moduna geçiyorlar.

Bırak olmasın ben ilk ilişkimi geçen sene 22 yaşında üniversitede yaptım hiç zevkli olmadı elbette cinsel temaslar, sevgi sözleri, sarılmak takılmak güzel ancak sürekli bi hesap verme, rapor verdiğiniz insan var teselli etmeye doydum.

Senin yaşlarındayken oyunlarla ve arkadaşlarımlaydım basket atıyoduk, takılıyorduk bence bunlara zaman ayır baktın karşına biri çıktı konuşursun olmazsada üzülme.

Zaten sevgilim olsun diye biriyle konuşursan ve birlikte olursanız çok yürümez. Bence ufaktan flört işlerine giriş hiç olmazsa nasıl konuşacağını çözersin 16-20 yaş arası benim gözümde işin tutorial kısmıdır.

O zaman en yakın zamanda kızlarla tanışarak muhabbet ederek bu açığı kapatabilirsin, okul okuyorsan daha rahat olur oralarda sosyalleşmek çok kolay
Hocam benim de yardıma ihtiyacım olan konu tam olarak bu. Biriyle tanışmak denildiği zaman aklıma pek de bir şey gelmiyor. Tanışma kısmını nasıl halledebileceğime dair tavsiyeler lazım.

Kusura bakma açık sözlü olacağım, gerçekler can acıtır yapacak bir şey yok.

Kadının eş seçerken birincil kriteri erkeğin ne kadar iyi birisi olduğu değil, ne kadar güçlü (fiziksel olur, ekonomik olur, sözünü geçirebilme olur) ve cesur olduğudur.

Bu adam benimle 10 dakika beraber olabilmek için, bütün hayatını karartmaya, hapse girmeye, bütün arkadaş sevdiklerinden kopmaya hazır. Öbür sünepe ise daha benimle tanışmaya cesaret bile edemiyor. Yarın bir kriz durumu olsa, örneğin eve bir hırsız girse, benim çocuğumu ve beni kim korur? O tanışmaya bile cesaret edemeyen sünepe mi, yoksa benim için tüm hayatını karartmaya hazır olan adam mı?

Eş dost arkadaş istiyorsan o zaman çevreni genişeteceksin, akrabalardan bakarsın oralardan arkadaş eş dost olur, mahalleden olur. Tek eşli ve ciddi ilişki istiyorsan da kendini her alanda geliştirmen gerek.

Erkeklerin uzun yıllar boyunca maruz kaldıkları ve farkında olmadıkları feminenleşme (iyi çocuk / efendi erkek) faciasından, bir başka başarısız erkek tipi olan kontrolsüz maskülen (p!ç erkek / kötü çocuk) olmadan, tam olarak erkek adam olarak (testosteronu ile barışık erkek) olarak bu sorundan kurtulabilirsin.

Ben E.R.K.E.K olma hastalığına yakalandım. Ah aman Tanrım biçimli vücutlarınıza bakmak çok doğal. Çok çok özür dilerim. Lütfen erkek olduğum için beni affedin.

Bir kadın feminen olduğu için özür diler miydi? O zaman siz neden maskülen olduğunuz için özür dileyesiniz ki?

Kadınlar doğal olarak itaat ederler ve bakıp büyütürler, erkekler ise doğal olarak liderlik ederler ve kaynak sağlarlar. Eğer bir kadın olsaydınız, evinizin reisinin bir iyi çocuk olmasını ister miydiniz? Yoksa bu rolde bir erkek mi olsun isterdiniz?

Hahaha kendimi gördüm şuan. 20 yaşına geldim ve hiç sevgilim olmadı. Görece sosyalimdir, daha önce flörtümsü şeylerde yaşadım ama hiç tam anlamıyla sevgilim olmadı. Tipimde ortalama sayılır. Çok takmıyom önümüzde daha uzun bir zaman var belki birini buluruz.

Hocam benim de yardıma ihtiyacım olan konu tam olarak bu. Biriyle tanışmak denildiği zaman aklıma pek de bir şey gelmiyor. Tanışma kısmını nasıl halledebileceğime dair tavsiyeler lazım.
Tanışma kısmı çok basit git ve konuş. Ancak arkadaş ve flört ilişkisini çok iyi ayarlaman lazım. Fazla samimi olayım derken kanka olursan o işi unut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…