Kız arkadaş konusunda yakışıklı olmadığım için edinemiyorum. Sadece 1 kız benimle konuşmaya çalıştı onda da çok utandığım için beceremedim arkadaş edinmeyi o da bırakıp gitti sap gibi kaldım ortada.
Sevgili insanın hayatına çok şey katabiliyor. En azından benim öyle oldu, ama bir Fatih kuzenimi hiçbir kıza değişemem. Nedense erkekler arkadaşlar sevgiliden daha iyi gibi. Ne diyorum bilmiyorum.
Hocam sapık değilim önceden söyleyeyim. Eğer bir kızın beni ilgilendiğini anlarsam bir şekilde anlıyorsunuz hep yanınızda oluyor, yakınlaşıyor vs. neyse işte benim çavuş hazır ola geçiyor. Bir türlü aşamadım bu yüzden baya bir zarar görüyorum.
Hocam sapık değilim önceden söyleyeyim. Eğer bir kızın beni ilgilendiğini anlarsam bir şekilde anlıyorsunuz hep yanınızda oluyor, yakınlaşıyor vs. neyse işte benim çavuş hazır ola geçiyor. Bir türlü aşamadım bu yüzden bayağı bir zarar görüyorum.
Hocam bir kızı tersledin diye neden kafana vuruyorsun canını sıktığına değer mi gel LoL oynayak.
Az önce de LoL'de loseluyorduk, adam Allah'a peygambere tüm değerlere sövdü. Biri uğraşsa da dava açsa şunlara. Ben burayı günlük gibi kullanıyorum kesin ban yicem.
18 şu an.
2 Sene önce falan yaşandı olay tersledim derken yanlış oldu o bana yaklaşınca ben uzaklaşıyordum nedenini bende bilmiyorum çirkin kız da değildi yani neyse.