Hiç sevmedi

alkqne6

Decapat
Daha fazla  
Benim sınıfta hiçkimseyle aram kötü değildir herkesle konuşurum ben herkesle samimiyim falan. Benim de olduğum ve sınıftan birkaç kızın olduğu bir grup vardı işte orada ship konusunu konuşuyorduk sonra işte dediler sen şunla çok yakışırsın ismini vermeyeceğim. Sonra ben de dedim ne alaka yok. Çünkü ben hayatımda hiç aşık olmadım. 16 yaşımdayım hiç daha önce aşık olmadım ben.

Sonra bunlar okulda bayağı bir dediler işte olursunuz falan bende bir düşündüm aslında olur mu diye, her neyse ben bu kıza kedi bahanesiyle konuşmaya başladım ama kız aşırı asosyal, yani 3 4 arkadaşı dışında sınıftaki kimseyle konuşmuyor, yemek dışında yerinden kalkmıyor vb. işte biz konuşuyoruz kız MOBA oyunlarını ve animeyi seviyormuş dedim bende çok severim falan.

Sonra ama kız hiç ben gelmedikçe konuşmuyor. Yazılılarda kelebek sistemi olur ya, kızla aynı sınıftayız kız çıkarken basıp gidiyor beni hiç beklemiyor. Her gün konuştuğun kişiyi niye beklemiyorsun ki? Sonra işte biz bununla Mobile Legends falan oynadık. Kızla artık ama konuşacak enerjim kalmadı. Hiçbir türlü sohbet açmıyor, hemen kısa cevaplar verip kalp atıp gidiyor. Bu arada ben LoL oynarken kız beni bir kez Discord'dan izlemişti 1 saat falan.

Sonra dedim gelcen mi gene dedi yok niye dedim canım istemiyor dedi. Bende tamam zorlamıyorum dedim kalp attı gitti. Kızla 3 gündür konuşmuyoruz. Okulda da konuşmamayı planlıyorum. Çünkü benim için yarım saatini bile ayıramıyor, zaten sohbet açmıyor. Ben niye kendimi zorlayayım ki? Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam böyle aptal aptal işlerle uğraşmayın lokal gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…