Hiç tanımadığın bir kıza açılmak

• Konuyu başlatan ENEFB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.083

ENEFB

Hectopat
Daha fazla  
Abilerim ablalarım ben 7. sınıfım ve bir kıza ciddi derecede aşık oldum. Arada bir bakışıyoruz aynı okuldan farklı sınıf ama sadece 5 kere falan konuştuk. O da 6. sınıftaydı. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Abilerim ablalarım ben 7. sınıfım ve bir kıza ciddi derecede aşık oldum. Arada bir bakışıyoruz aynı okuldan farklı sınıf ama sadece 5 kere falan konuştuk. O da 6. sınıftaydı. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Bence aşık değilsin, hoşlanıyorsun sadece. Yasiniz küçük, böyle şeyleri düşünmeni pek önermem. Düşünsen sadece kendini üzersin çünkü işin sonunda bir şey olmayacak.

Derslerim aslında şu anlık gayet iyi ben bu konulara çok giren biri de değilim sadece aşırı derecede hoşlanıyorum ama sizin dediğiniz de doğru derslerime yönelmem daha iyi olur sadece birbirimizi sevdiğimiz bir kız arkadaşım da olsun isterim daha önce bir kıza açılmıştım beni ilk kabul etti sonra vazgeçti ben seni sevmiyorum dedi bende düşünüyorum reddederse moralim bozulcak kendimi kötü hissetcem derslerim çökerse bu riski almalıyım mi bilmiyorum.

@ENEFB Bu yaştaki “sevgili” olayı sadece zamanından çalar. Çocuksunuz daha, kız 6’ya sen 7’ye gidiyorsun. Boşuna moralin bozulur, ilişki denilen şeyden senin haberin var diyelim kızın yoktur(sevgili anlamında). Arkadaşlığını sürdürebilirsin ama sevgili olmak istediğin biri olarak düşünme. Dediğim gibi üzülen sen olursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı