Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 3 Eylül 2021 #11 KenshiPochita dedi: Müslümanlığa inanmayabilirim belki ? Ayrıca biliyorum hepsini zaten. Genişletmek için tıkla... Müslümanlığa inanmamak değil de Müslümanların dinine inanmamak demen daha doğru olur. Türkçe önemli.
KenshiPochita dedi: Müslümanlığa inanmayabilirim belki ? Ayrıca biliyorum hepsini zaten. Genişletmek için tıkla... Müslümanlığa inanmamak değil de Müslümanların dinine inanmamak demen daha doğru olur. Türkçe önemli.
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 3 Eylül 2021 #12 Tek oturuşta bitirdiğim tek oyun ps2deki transfermers. Hafıza kartını bizimkilere aldıramamıştım sürekli sıfırdan oynuyordum. Bir gün canıma tak etti sabahtan akşama kadar oyunu bitirdim .
Tek oturuşta bitirdiğim tek oyun ps2deki transfermers. Hafıza kartını bizimkilere aldıramamıştım sürekli sıfırdan oynuyordum. Bir gün canıma tak etti sabahtan akşama kadar oyunu bitirdim .