Oldu ve okul başlamadan bir hafta öncesinde sınav dönemimiz olduğu için ara verdik. Daha doğrusu biz isteyerek ara vermedik. Kızın ailesi bu duruma karıştı. Bende kabul ettim ve sözümü tutmaya çalışıyorum. 4 aydır İrem'le görüşemiyoruz. (Farklı okullardayız) Ancak sözümüzü tuttuğumuzu bildiğim için rahatım. Birbirimizi gelecekteki çocuklarımızın ebeveynleri olarak görüyoruz. Bu yüzden sözümü tutmaya devam ediyorum.
Aile şirketimizin Ukrayna'da yüksek hacimde ihracat yaptığı bir şirketin sahibinin kızıyla 2 yıllık ilişkim oldu, ilişkiye başladıktan sonra buraya da yerleşti ve her şey gayet iyi gidiyordu. Bu gidişat kız arkadaşımın haksız olduğu bir konuda, kız kardeşimle çok kötü şekilde kavga etmesiyle son buldu. Arada kaldım, kız kardeşime çok değer verdiğim için haklı olduğu konuda onu ortada bırakmak istemeyip onun yanında olma gereği hissettim. Sonuç olarak 2 yılı çok güzel geçen bir ilişkim öngörülmesi imkansız bir 10 dakikalık süreçte bitiverdi...
Kız kardeşim bana karşı biraz kıskanç, daha önceki ilişkilerimin de bazılarını kız arkadaşımı bana yakıştıramadığı için bozduğu oldu ama bu konuda işi yokuşa süren Ukraynalı kız arkadaşım oldu. O yüzden kız kardeşimi suçlamıyorum ama o 2 yıllık süreç o kadar güzeldi ki muhtemelen hayatımın sonuna kadar unutmayacağım bir anı olarak kalacak.
Şimdi kız kardeşimle birlikte ailemizden ayrı yaşıyoruz, zaten bu kadar korumacı tavrı varken sevgili seçimini dikkatli yapmam gerekiyor. Böyle giderse onun bana uygun bulacağı bir kızla evleneceğim sanırım.