6 672932 Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 491 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Ocak 2024 #11 Han37 dedi: Her forumda farklı türde cevaplar var bende güncel bir konu açayım dedim. Ben Minecraft'ya da craft Rise gibi oyunlarda fly hilesi (insanların oyununu bozmayacağım) yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmayı istediğin şey güzel değil, ama benim de hayallerimden. Minecraft için Java öğrenmen lazım. Ama anti-cheat sistemi, Client ile serverın hangisine kodun enjekte edilemeyeceği gibi konular var.
Han37 dedi: Her forumda farklı türde cevaplar var bende güncel bir konu açayım dedim. Ben Minecraft'ya da craft Rise gibi oyunlarda fly hilesi (insanların oyununu bozmayacağım) yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmayı istediğin şey güzel değil, ama benim de hayallerimden. Minecraft için Java öğrenmen lazım. Ama anti-cheat sistemi, Client ile serverın hangisine kodun enjekte edilemeyeceği gibi konular var.
oguzunluerler1 Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 591 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #12 En onemlisi yabanci dil gerisi zaten geliyor. Yabanci dilin yoksa sen de yoksun bu sektorde.