Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #1 Bir önceki konunun kilitlendiğini görerek bu konuyu açma kararı aldım. Ben bu hatayı Windows 8.1 kurarken aldım fakat yetkilinin cevabı bu duruma ters düşüyor Çözüm: Yeni bir İSO dosyası indirmek ve yazdırmak.
Bir önceki konunun kilitlendiğini görerek bu konuyu açma kararı aldım. Ben bu hatayı Windows 8.1 kurarken aldım fakat yetkilinin cevabı bu duruma ters düşüyor Çözüm: Yeni bir İSO dosyası indirmek ve yazdırmak.
hırtopat52 Hectopat Katılım 2 Haziran 2013 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2015 #2 Biraz daha açar mısınız aynı hatayı alıyorum.
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2015 #3 hırtopat52 dedi: Biraz daha açar mısınız aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal olan bir yerden eksiksiz bir şekilde yeniden indirin ve yazdırın. Benim de güvenilir bir yerdendi (Recep Baltaşın linki) sonra yeniden indirdim ve yazdırdım sorun düzeldi.
hırtopat52 dedi: Biraz daha açar mısınız aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal olan bir yerden eksiksiz bir şekilde yeniden indirin ve yazdırın. Benim de güvenilir bir yerdendi (Recep Baltaşın linki) sonra yeniden indirdim ve yazdırdım sorun düzeldi.