G GamingMaster Kilopat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 MSI Afterburner ve Fraps programlarını denedim hiçbiri FPS göstermiyor. PC de mi sıkıntı var çözemedim. Sorun nedir dostlar? Dosya Ekleri aa11.jpg 310,8 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
MSI Afterburner ve Fraps programlarını denedim hiçbiri FPS göstermiyor. PC de mi sıkıntı var çözemedim. Sorun nedir dostlar?
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #2 Bazı oyunlarda sorun olabiliyor, hangi oyunlarda görünmedi?
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.448 Makaleler 11 Çözümler 101 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 2 Aralık 2023 #3 GamingMaster dedi: MSI Afterburner ve Fraps programlarını denedim hiçbiri FPS göstermiyor. PC de mi sıkıntı var çözemedim. Sorun nedir dostlar? Genişletmek için tıkla... Oyun içindeyken göstermenizi sağlayan tuş atamasını kontrol ettiniz mi? Bazen tuş unutuluyor.
GamingMaster dedi: MSI Afterburner ve Fraps programlarını denedim hiçbiri FPS göstermiyor. PC de mi sıkıntı var çözemedim. Sorun nedir dostlar? Genişletmek için tıkla... Oyun içindeyken göstermenizi sağlayan tuş atamasını kontrol ettiniz mi? Bazen tuş unutuluyor.
G GamingMaster Kilopat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #4 midgardian dedi: Bazı oyunlarda sorun olabiliyor, hangi oyunlarda görünmedi? Genişletmek için tıkla... Hiç bir oyunda göstermiyor. atar1993 dedi: Oyun içindeyken göstermenizi sağlayan tuş atamasını kontrol ettiniz mi? Bazen tuş unutuluyor. Genişletmek için tıkla... Evet tuşta atadım 2 programda. O da işe yaramıyor. Yok mu çözümünü bilen? Son düzenleme: 4 Aralık 2023
midgardian dedi: Bazı oyunlarda sorun olabiliyor, hangi oyunlarda görünmedi? Genişletmek için tıkla... Hiç bir oyunda göstermiyor. atar1993 dedi: Oyun içindeyken göstermenizi sağlayan tuş atamasını kontrol ettiniz mi? Bazen tuş unutuluyor. Genişletmek için tıkla... Evet tuşta atadım 2 programda. O da işe yaramıyor. Yok mu çözümünü bilen?