Hiçbir hedefim yok

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Bir an aklıma geldi, bomboş yaşayıp gidiyorum. Liseden mezun olacağım, üniversite okumayı da düşünmüyorum. Ama üniversite sınavına girip kendimi deneyeceğim yine de. Güzel bir üniversite tutarsa artık giderim, tutmazsa salarım. Neden bilmiyorum ama bir sorun olmamasına rağmen strese giriyorum, lise mezunu olacağım hala en ufak bir hedefim yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Hayırlısı artık.

LGS'den kaç puan yaptın

Müzikle uğraş.

Hedefsiz devam edersen ölüp gidersin seni hatırlayan olmaz. Aktif ol iş bul. Liseyi neden okuyorsun ozaman açıktan oku? Sanayiye git arabalarla ilgilen. Araba toplar satarsın cebine minimum 40 bin girer

Hayatta anne baban dahil kimse seni desteklemez. Onlar iyi birer anne baba olmak ister kendileri için. Arkadaşların isen sağlam bir iki dostun olur oda şimdi olur. Sonrasında arkadaş bulman zor.
İnşaatta çalışmak güzel bir meslek. Spor yaparsan çok sağlam durursun.
Servis şöförü olabilirsin.
Yazılımcı olamazsın. En iyi üniversiteleri okuyupta iş bulamayanlar var. Hintliler o pazara hakim.
Asansörcü olamazsın EE alıyor onlar sen okumadığın için almazlar.
Evde kalma dışarıya atıl. Okumadan evde kalırsan baskı hissedersin
Çocuk değilsin sen annen baban sana bakmak zorunda değil
Özel koruma olabilirsin. Bunlar için temel yapman lazım
Asker olmanı tavsiye etmem. Polislik ile arasında dağlar kadar fark var. Biri sınırda karşısında terörist var diğeri mahallede güvenliği sağlıyor. Tabi maaşları da okadar farklı. İyi temel atmak istiyorsan asker ol. Cv ye çok güzel oturuyor güvenlik veya şöför olurken. Fakat şu var gelecekte kel olursun. Nedeni stres vs.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…