Hiçbir hile çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Hocam hile dediğiniz kapsamlı birşey. Single player tarzı oyunlarda gta' türleri gibi mesela bunlar'da kullanılan hilelerimi kastediyorsunuz. Yoksa gta 5 mevlana hack gibi onlinede kullanılan veya Minecraft gibi oyunlarda kullanılan yani kısacası online oyunlardaki kullanılan hilelerimi kastediyorsunuz?

Peki Roblox oyununda hile çalıştırılması yasal bir şey mi? Eğer hile kullanırsan diğer kullanıcılar seni raporlayabilir gibi.
Raporlasalarda pek işe yaramıyor sınırsız hesap açabiliyorsun. Reverse engineering için birebir bir oyun. Bir yere kadar dll yazmanın mantığını kavrarsan reverse engineeringi öğretir.

Demiştim arkadaşın kesin sana bak ben uçuyorum deyip hava attı siz de indirmeye çalışırsanız sizin de bilgisayarınız 2 ay sonra arkadaşın bilgisayarının dönüşeceği hale dönüşür.

Single Player hilesi ise sistemi sıfırlayın ve tüm güncelleştirmeleri yapın.
Multi Player hilelere izin verilmiyor.
GTA SA modlarını kastediyorsanız ben de uzunca bir süre yapamamıştım GTA SA User belgesini internetteki kopyasıyla değiştirin.

Single Player hilesi ise sistemi sıfırlayın ve tüm güncelleştirmeleri yapın.
Multi Player hilelere izin verilmiyor.

Roblox zaten Multiplayer bir oyun platformudur. Ve arkadaş bilgisayarına trojan yüklemeye hevesli anlaşılan.

Bir şeyi soracağım hazır konuyu açmışken. Multiplayerda sadece kendimizi etkileyen hilelere izin veriliyor mu? Örneğin GTA 5 Online'da para hilesi yapmak gibi. Sonuç olarak başka birinin oyun zevkini baltalamıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…