Hiçbir kız bakmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@asmsrm bundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

Ahlak bekçiliğinizi gidip başka yerde yapabilirsiniz.
Burada ahlaksızlık arayışı var. Dahası bekçilik yapmıyorum. Lakin haklısınız bu iğrenç yerden benim gitmem lazım.

Bir kız bir insana bakarsa cinsi arzu mu uyandırmış oluyor? Bir de milleti ahlaksız diye yargılıyorsun burada. Sizin gibi yobazlara Atatürk zamanında dersini iyi verdide işte tohumları üremeye devam ediyor.
Birincisi beni tanımıyorsun. İkincisi büyük ihtimalle Yobaz kelimesinin manasını bilmiyorsun. Burada başlığı açan arkadaş sapık biri büyük ihtimalle ve onu tecavüz mertebesine kadar çıkaracağı da malum. Hem Atatürk kime ders vermiş? Ben vatana milleti menfaatine yaşayan biriyim. Hem Türk hem Müslümanım. Sizin gibi 100 senedir değil 1000 senedir bu topraklardayım. Ben Türk'ün hasıyım.

Son düzenleme:
Burada ahlaksızlık arayışı var. Dahası bekçilik yapmıyorum. Lakin haklısınız bu iğrenç yerden benim gitmem lazım.

Birincisi beni tanımıyorsun. İkincisi büyük ihtimalle Yobaz kelimesinin manasını bilmiyorsun. Burada başlığı açan arkadaş sapık biri büyük ihtimalle ve onu tecavüz mertebesine kadar çıkaracağı da malum. Hem Atatürk kime ders vermiş? Ben vatana milleti menfaatine yaşayan biriyim. Hem Türk hem Müslüman'ım. Sizin gibi 100 senedir değil 1000 senedir bu topraklardayım. Ben Türk'ün hasıyım.

"Hiçbir kız bakmıyor" başlıklı bir konudan "vatan millet Sakarya" edebiyatına gelmen ne kadar boş birisi olduğunu gösteriyor. Sana göre ahlaksızlık arayışı varsa bu seni ilgilendirmez, sen git kendi işine bak. Kimseye de hakaret edemezsin haddini aşma. Has Türklüğünde sende kalsın. İğrenç tabularınızı duymak istemiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı