Çözüldü "#" hiçbir klavyede yazılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

m.okanyalcin

Centipat
Daha fazla  
RAM
Kingston 800 MHz 4 GBx2
SSD veya HDD modeli
Sandisk 250 GB
Ekran kartı
8 GB RX 570
Anakart
MSI H81M-E33
İşlemci
i7 4790
Merhaba arkadaşlar,
Çok ilginç bir sorunla karışınızdayım.
Başlıkta okudunuz gibi bilgisayara bağladığım hiçbir klavye ile # karakterini yazamıyorum. Windows 10 kuruluydu format attım düzelmedi. Windows 11 kurdum düzelmedi. Sorun gider diyorum hiçbir şey bulmuyor. Dikkat edin sadece tek bir klavye değil bağladığım hiçbir klavyede çalıştıramıyorum. Klavyemdeki tuş bozuk olsa diğer deneğim klavyelerde niye yazmıyor? Çok ilginç bir sorun.

Diğer tüm Alt GR ile yapılabilecek karakterlerin hepsini yazabiliyorum hem de her klavyede. Ancak # kare karakterini yazmam gerektiğinde yazmıyor.

Yazmak zorunda olduğumda ya ASCII koduyla ya da başka bir yerden kopyalayarak yazabiliyorum.
Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır bilmiyorum ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Çözüm
Çok geç oluyor biliyorum ama böyle bir sorunu olanlara söylüyorum Yandex yüklüyse ayarlardan silmeyi deneyin.
Merhaba arkadaşlar,
Çok ilginç bir sorunla karışınızdayım.
Başlıkta okudunuz gibi bilgisayara bağladığım hiçbir klavye ile # karakterini yazamıyorum. Windows 10 kuruluydu format attım düzelmedi. Windows 11 kurdum düzelmedi. Sorun gider diyorum hiçbir şey bulmuyor. Dikkat edin sadece tek bir klavye değil bağladığım hiçbir klavyede çalıştıramıyorum. Klavyemdeki tuş bozuk olsa diğer deneğim klavyelerde niye yazmıyor? Çok ilginç bir sorun.

Diğer tüm Alt GR ile yapılabilecek karakterlerin hepsini yazabiliyorum hem de her klavyede. Ancak # kare karakterini yazmam gerektiğinde yazmıyor.

Yazmak zorunda olduğumda ya ASCII koduyla ya da başka bir yerden kopyalayarak yazabiliyorum.
Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır bilmiyorum ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Alt Gr+3 tuşuna bastığınız zaman ''#'' karakteri çıkmaktadır. Bu işlev çalışmıyor mu?

Windows 10'da "Yapışkan tuşlar, Filtre Tuşları ve Oyun Modu" gibi özellikler bazen engelleyebiliyor mention ve hashtag sembollerini. Bunların üçünü de sırayla kapatıp dener misiniz?

Ekran klavyesinde yazabiliyor musunuz #?
Çok ilginçtir orada da yazmıyor.. Ekran klavyesinde yazmış gibi hareket ediyor imleç ilerlemiyor ama Alt Gr yi kapatıyor. Normal yazmaya geçiyor yani... Ekran klavyesindeki fark bu sadece.. Ne windows 10 da ne de windows 11 de ikisinde de yazmıyor hatta dün gece formatladım bilgisayarı :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı