Lightbringerr Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 592 Çözümler 3 16 Mayıs 2023 #1 Video falan cektigimde de durum ayni. Ses gelmiyor hiçbir sekilde. ReLive, SteelSeries Capture ve Xbox Game Bar da denedim sorun cozulmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2023
Video falan cektigimde de durum ayni. Ses gelmiyor hiçbir sekilde. ReLive, SteelSeries Capture ve Xbox Game Bar da denedim sorun cozulmedi.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 16 Mayıs 2023 #2 Lightbringerr dedi: Video falan cektigimde de durum ayni. Ses gelmiyor hiçbir sekilde. ReLive, SteelSeries Capture ve Xbox Game Bar da denedim sorun cozulmedi. Genişletmek için tıkla... Doğru ses çıkış aygıtını seçmiyor olabilirsiniz Artı 0 Eksi
Lightbringerr dedi: Video falan cektigimde de durum ayni. Ses gelmiyor hiçbir sekilde. ReLive, SteelSeries Capture ve Xbox Game Bar da denedim sorun cozulmedi. Genişletmek için tıkla... Doğru ses çıkış aygıtını seçmiyor olabilirsiniz
KS KS Lightbringerr Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 592 Çözümler 3 16 Mayıs 2023 #3 Rona dedi: Doğru ses çıkış aygıtını seçmiyor olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sistem sesleri gelmiyor. Mikrofon dahil. Baska aygit yok hepsi devre disi. Sadece kulaklik ve mik. AMD surucusunu kaldirip tekrar kurdum, Realteki kaldirip tekrar kurdum, Farkli Adrenaline surumleri denedim, Saatlerce ReLive'in ayarlarini kurcaladim, Steelseries Sonar'i sildim, Xbox game barda denedim, Steelseries Moments kurdum ama baktim duzelmiyor. Megersem Video oynaticisinin sesi kapaliymis. Gercekten omrumden 2.5 saati bu sekilde kaybettigime inanamiyorum.... Son düzenleme: 16 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Rona dedi: Doğru ses çıkış aygıtını seçmiyor olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sistem sesleri gelmiyor. Mikrofon dahil. Baska aygit yok hepsi devre disi. Sadece kulaklik ve mik. AMD surucusunu kaldirip tekrar kurdum, Realteki kaldirip tekrar kurdum, Farkli Adrenaline surumleri denedim, Saatlerce ReLive'in ayarlarini kurcaladim, Steelseries Sonar'i sildim, Xbox game barda denedim, Steelseries Moments kurdum ama baktim duzelmiyor. Megersem Video oynaticisinin sesi kapaliymis. Gercekten omrumden 2.5 saati bu sekilde kaybettigime inanamiyorum....