Hiçbir oyun sarmıyor

BY LEWU

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, hiçbir oyunu uzun süreli oynayamıyorum. Ne oyun olursa olsun 1 saat bile oynayamadan sıkılıyorum. Şimdiye kadar Witcher 3, GoW gibi çok sevilen birçok oyunu denedim ama çoğu sarmadı. Bunun sebebi kendime uygun olan oyunu bulamadığımdan olabilir diye düşünüyorum. Bu boş zamanlarım da evde çok sıkılıyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Oynadığın oyunlar kötü değil, normalde seveceğin tarzda ama oyunları aşırı abartan bir kitle var. Büyük ihtimalle sen de onlardan dolayı aşırı mükemmel, dört dörtlük bir şey bekliyorsun oyunu fakat beklentini karşlamadığı için doğal olarak sıkılıyorsun.

Rust adlı oyunu birkaç arkadaşınla oyna hayatını oraya bırakır gelirsin arkadaşın yoksa sanaldan bulabilirsin benim 3000 saatim oldu.

Bence hikayeli değil Online oyunlara ihtiyacı var ben aşırı bir gamer olmama rağmen dediği tarz oyunları oynayınca 1 saatte sıkılıyorum genellikle bir daha girmiyorum.

Arkadaşım yok, bulabileceğimi de sanmıyorum. Teşekkürler.

Hocam o saydığınız oyunlar RPG kafasında. Belki farklı türler seviyorsunuzdur.

FPS oyunlarına bir bakabilirsiniz mesela: DOOM 2016 ve DOOM Eternal, Call of Duty Serisi, Battlefield Serisi

Veya oyuncuyu zorlayan, bir amaç veren ve bu amaca ulaştığınızda veya zor bir boss'u kestiğinizde tatmin duygusu sağlayan Souls türüne bakabilirsiniz: Dark Souls III, Sekiro gibi.

Veya aksiyon dolu, zombi biçmeli oyunlar: Dying Light 1-2, Resident Evil 4 Remastered

Korku oyunları olabilir: Resident Evil 7, Outlast gibi.

Çok fazla oyun türü var. Herkesin sevdiği şeyleri de sevmek zorunda değilsiniz.

Daha çok arcade FPS oyunlarını seviyorum. Kafa dağıtmalık.

Tabii herkesin zevki farklı dediğim gibi. Kendinizi herkes sevdi diye bir şeyi sevmeye zorlamayın.
Aslında Dark Souls serisi, Sekiro vb. deneyebilirim ama kombo gibi çalışma gerektiren şeylere üşeniyorum. Ağır hikayeli oyunlar da sıkıcı geliyor. Çıkmazda gibiyim hocam . 2 gün önce CoD MW yüklemiştim 1 saat oynayabildim anca. Mafia 1 Definite yüklüyorum 2-3 saatten sonra sıkıyor bir daha girmeye üşeniyorum.

Evet, biraz uğraşmak gerek Souls oyunlarında.

Mesela bir Doom 2016'ya bakın. Hikaye yok denecek kadar az, tamamen aksiyon.

Veya şöyle bir şey de olur. Doom 1 tarzında, eski grafiklerle yapılmış yeni bir oyun. Retro shooter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…