Hiçbir Oyundan Zevk Alamamak

Dostum bir sorununun olduğunu düşünmüyorum ara sıra bende hiçbir şey yapmak istemiyorum evde kaldığım zamanda hep PUBG oynuyorum 7/24 başından kalkmak istemiyorum.

Normal, çünkü eski kalitede oyunlar yapılmıyor artık. Sadece ticari amaçlı duygulardan yoksun, sürekli birbirinin kopyası oyunlar yapılıyor. Bu yüzden oyun oynama isteği kalmıyor. Arada tek tük Rockstar, CD Projekt vb. firmalar sağolsun sevindiriyor.

Bu aralar bu moddayım. Kütüphanem bit pazarı gibi, oynanmayı bekleyen tonla oyun var ama içimden hiç oynamak gelmiyor.
Eser satın alırken biraz minimalist tercih yapmak gerekiyor. Hızlı tüketim çağındayız, her şey su gibi gidiyor. 1-2 senedir oynamayacağım oyunu, izlemeyeceğim filmi, okumayacağım kitabı satın almıyorum. Bu şekilde tükettikçe insan daha çok keyif alıyor. Tavsiye ederim.

Normalde aldığım her oyunu oynayan bir insandım ama son zamanlarda (garip gelecek belki ama) oyun oynadıkça içim kararıyor. Kendimi berbat hissediyorum. Böyle bir şeyden sonra yaz alışverişi yapınca da daha beter oldu. Neyse, tek derdimiz bu olsa keşke.

Şu sıralar ben de oynamıyorum ya. Sıcaktan sanırım, film bile seyredesim gelmiyor. Soluğu spor salonunda alıyorum.

Aynı şey bana da ara sıra oluyor. Belkide oynayacak birileri olmadığından dolayıdır.

Assassin's Creed serisini oynamadıysan onu baştan başlayıp oynayabilirsin. Türkçe yaması olan seri oyunlarını oynarsan zamanını kolay geçirebilirsin. AC serisinde ki oyunları ben 1 günde 1 oyunu bitiriyordum sonra ne olacak diye merak ede ede.

Oyun arkadaşın yoksa tek başına oynamak bir süre sonra sıkabilir.
Aynı şey bana da ara sıra oluyor. Belkide oynayacak birileri olmadığından dolayıdır.
Oyun arkadaşlarım var ama keyifli oyun bulmakta sorun yaşıyorum.
Önceden çoğu oyununu oynamıştım, son 2 oyununu oynamak istiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…