Dostum bir sorununun olduğunu düşünmüyorum ara sıra bende hiçbir şey yapmak istemiyorum evde kaldığım zamanda hep PUBG oynuyorum 7/24 başından kalkmak istemiyorum.
Normal, çünkü eski kalitede oyunlar yapılmıyor artık. Sadece ticari amaçlı duygulardan yoksun, sürekli birbirinin kopyası oyunlar yapılıyor. Bu yüzden oyun oynama isteği kalmıyor. Arada tek tük Rockstar, CD Projekt vb. firmalar sağolsun sevindiriyor.
Eser satın alırken biraz minimalist tercih yapmak gerekiyor. Hızlı tüketim çağındayız, her şey su gibi gidiyor. 1-2 senedir oynamayacağım oyunu, izlemeyeceğim filmi, okumayacağım kitabı satın almıyorum. Bu şekilde tükettikçe insan daha çok keyif alıyor. Tavsiye ederim.
Biraz minimalist yaşamak gerekiyor o konularda. Hızlı tüketim çağındayız, her şey su gibi gidiyor. 1-2 senedir oynamayacağım oyunu, izlemeyeceğim filmi, okumayacağım kitabı satın almıyorum. Bu şekilde insan tükettikçe daha çok keyif alıyor. Tavsiye ederim.
Normalde aldığım her oyunu oynayan bir insandım ama son zamanlarda (garip gelecek belki ama) oyun oynadıkça içim kararıyor. Kendimi berbat hissediyorum. Böyle bir şeyden sonra yaz alışverişi yapınca da daha beter oldu. Neyse, tek derdimiz bu olsa keşke.
Normalde aldığım her oyunu oynayan bir insandım ama son zamanlarda (garip gelecek belki ama) oyun oynadıkça içim kararıyor. Kendimii berbat hissediyorum. Böyle bir şeyden sonra yaz alışverişi yapınca da daha beter oldu. Neyse, tek derdimiz bu olsa keşke.
Assassin's Creed serisini oynamadıysan onu baştan başlayıp oynayabilirsin. Türkçe yaması olan seri oyunlarını oynarsan zamanını kolay geçirebilirsin. AC serisinde ki oyunları ben 1 günde 1 oyunu bitiriyordum sonra ne olacak diye merak ede ede.
Assassin's Creed serisini oynamadıysan onu baştan başlayıp oynayabilirsin. Türkçe yaması olan seri oyunlarını oynarsan zamanını kolay geçirebilirsin. AC serisinde ki oyunları ben 1 günde 1 oyunu bitiriyordum sonra ne olacak diye merak ede ede.