Hiçbir program kaldırılmıyor

Yürüyen klavye

Hectopat
Merhabalar, aşağıdaki videodaki gibi sorunum hâlâ devam etmekte ve sadece o örnek gösterdiğim RAR dosyasıyla da sınırlı değil bu. Herhangi bir RAR dosyasını açmaya çalıştığımda veya klasöre çıkarmak istediğimde de aynı şekilde önce donup sonra kapanıyor. Program kaldıramama da her program için geçerli. Hiçbir programı kaldıramıyorum, yenilerini kuramıyorum. Sadece denetim masasından değil, dosya konumuna gidip unins000.exe'den de kaldırmayı denedim, yine orada da aynı şeyler geçerli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar, aşağıdaki videodaki gibi sorunum hâlâ devam etmekte ve sadece o örnek gösterdiğim RAR dosyasıyla da sınırlı değil bu. Herhangi bir RAR dosyasını açmaya çalıştığımda veya klasöre çıkarmak istediğimde de aynı şekilde önce donup sonra kapanıyor. Program kaldıramama da her program için geçerli. Hiçbir programı kaldıramıyorum, yenilerini kuramıyorum. Sadece denetim masasından değil, dosya konumuna gidip unins000.exe'den de kaldırmayı denedim, yine orada da aynı şeyler geçerli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

IObit Uninstaller Bu programı dener misiniz ?​

Bir program kaldırırken donup kapandığı gibi bir program kurarken de donup kapanıyor, yani şu an bana çözüm olabilecek bir yazılım varsa da muhtemelen kuramayacağım.

IObit Uninstaller Bu programı dener misiniz ?​

Bir programı kaldırırken donup kapandığı gibi bir program kurarken de donup kapanıyor. Yani şu an bana çözüm olabilecek bir yazılım varsa da muhtemelen kuramayacağım.
Uygulamalar yanıt vermiyor yani depolamadan veri alamıyor. Bu yazılımsal da olabilir donanımsalda. Verileriniz çok önemli değilse bir temiz kurulum tavsiye ederim lakin sorun donanımdaysa formatın ortasında da donma riski var.
HDD ve SSD yi söküp temizleyip geri yerlerine taktım belki yerinden oynuyordur veya bir temassızlık vardır diye ama yine de devam etti. Artık risk alıp format atacağım galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı