gigaushak Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Hiçbir şekilde girmiyor. Daha önce birkaç kez açılmadığını fark ettik diyor. Ne yapacağım? Silmekte istemiyorum GTA 5 indirmek çok zor geliyor.
Hiçbir şekilde girmiyor. Daha önce birkaç kez açılmadığını fark ettik diyor. Ne yapacağım? Silmekte istemiyorum GTA 5 indirmek çok zor geliyor.
qerryz Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 37 6 Mart 2025 #2 gigaushak dedi: Hiçbir şekilde girmiyor. Daha önce birkaç kez açılmadığını fark ettik diyor. Ne yapacağım? Silmekte istemiyorum GTA 5 indirmek çok zor geliyor. Genişletmek için tıkla... Steam hesabınızdan gir çık yapmayı dener misiniz?
gigaushak dedi: Hiçbir şekilde girmiyor. Daha önce birkaç kez açılmadığını fark ettik diyor. Ne yapacağım? Silmekte istemiyorum GTA 5 indirmek çok zor geliyor. Genişletmek için tıkla... Steam hesabınızdan gir çık yapmayı dener misiniz?
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 qerryz dedi: Steam hesabınızdan gir çık yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam ne alaka hocam ben bilmiyorumda Steam'den çıkış yapinca Epic mi düzelecek?
qerryz dedi: Steam hesabınızdan gir çık yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam ne alaka hocam ben bilmiyorumda Steam'den çıkış yapinca Epic mi düzelecek?
gigaushak Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 Sorun çözüldü. C klasöründen Epic Games oyunlarını bir klasöre attım. Silip geri yükledim Epic Games'i. Ardından yeni klasör açıp adını Epic Games yaptım ve dosyaları attım. Yükleye basınca dosya doğrulayıp açtım.
Sorun çözüldü. C klasöründen Epic Games oyunlarını bir klasöre attım. Silip geri yükledim Epic Games'i. Ardından yeni klasör açıp adını Epic Games yaptım ve dosyaları attım. Yükleye basınca dosya doğrulayıp açtım.