Hiçbir şekilde çözülmeyen ping sorunu

NasaWw

Hectopat
Daha fazla  
Türknett kullanıcısıyım. Download ve upload değerlerim ortalamanın üstünde olmasına rağmen peşimi bırakmayan bir ping sorunuyla karşı karşıyayım Türknett'e onlarca defa şikayette bulunmama rağmen 5 Ghz veya ethernet kablosuyla bağlanın sorununuz kalmaz diyor. Evin ortasından ethernet kablosu götüremeyeceğim için TP-LINK TL-WN722N 150Mbps/75Mbps kullanmaktayım. Telefondan 5 Ghz'e bağlanıyorum yine Youtube'da internet çöküyor. Virüs önlemi için format attım, sürekli olarak Windows update'in kullanmasına olanak vermiyordum ama devre dışı bıraktım yine olmadı. Riot veya Valve sunucularının hiçbirinde ping 100 ms' in altına düşmüyor. Oyun indirirken saniyede 5-8 mbps hız ile indiriyorum ama oyunlardaki bu ping sorunu devam ediyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, buradan gönderdiğiniz ekran görüntüsüne göre ping değeriniz normal görünüyor ama sorun yaşadığınız zaman ping tracert sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…