5 564650 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 401 Makaleler 4 Çözümler 3 5 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar hiçbir şekilde telefonumu açamıyorum. Sürücüleri güncellemiştim. Windows 8.1 kurunca böyle oldu. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
Arkadaşlar hiçbir şekilde telefonumu açamıyorum. Sürücüleri güncellemiştim. Windows 8.1 kurunca böyle oldu. Ne yapabilirim?
BenEmgirr Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 Abooo çok kritik bir durum ekran kartı yanmış hemen değiştirin
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 564650 dedi: Arkadaşlar hiçbir şekilde telefonumu açamıyorum. Sürücüleri güncellemiştim. Windows 8.1 kurunca böyle oldu. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ram indir.
564650 dedi: Arkadaşlar hiçbir şekilde telefonumu açamıyorum. Sürücüleri güncellemiştim. Windows 8.1 kurunca böyle oldu. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ram indir.
E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 5 Ağustos 2024 #4 564650 dedi: Arkadaşlar hiçbir şekilde telefonumu açamıyorum. Sürücüleri güncellemiştim. Windows 8.1 kurunca böyle oldu. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tabletine Shadow fight 2 indir düzelir net çözüm.
564650 dedi: Arkadaşlar hiçbir şekilde telefonumu açamıyorum. Sürücüleri güncellemiştim. Windows 8.1 kurunca böyle oldu. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tabletine Shadow fight 2 indir düzelir net çözüm.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.879 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Ağustos 2024 #5 564650 dedi: Arkadaşlar hiçbir şekilde telefonumu açamıyorum. Sürücüleri güncellemiştim. Windows 8.1 kurunca böyle oldu. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Clash of clans indir.
564650 dedi: Arkadaşlar hiçbir şekilde telefonumu açamıyorum. Sürücüleri güncellemiştim. Windows 8.1 kurunca böyle oldu. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Clash of clans indir.
5 564650 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 401 Makaleler 4 Çözümler 3 5 Ağustos 2024 #6 BenEmgirr dedi: Abooo çok kritik bir durum ekran kartı yanmış hemen değiştirin Genişletmek için tıkla... iGPU var hocam, hiçbir şekilde açılmıyor. SOLES dedi: Clash of clans indir. Genişletmek için tıkla... eldenring hastasıyım dedi: Tabletine Shadow fight 2 indir düzelir net çözüm. Genişletmek için tıkla... Cihaz açılmıyor arkadaşlar. normalbiradam456 dedi: Ram indir. Genişletmek için tıkla... Telefonu açamıyorum, herhangi bir indirme eylemi gerçekleştiremem yani.
BenEmgirr dedi: Abooo çok kritik bir durum ekran kartı yanmış hemen değiştirin Genişletmek için tıkla... iGPU var hocam, hiçbir şekilde açılmıyor. SOLES dedi: Clash of clans indir. Genişletmek için tıkla... eldenring hastasıyım dedi: Tabletine Shadow fight 2 indir düzelir net çözüm. Genişletmek için tıkla... Cihaz açılmıyor arkadaşlar. normalbiradam456 dedi: Ram indir. Genişletmek için tıkla... Telefonu açamıyorum, herhangi bir indirme eylemi gerçekleştiremem yani.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #7 Bataryaya termal macun sürüp temizlik amaçlı yaladınız mı? Hiç olmazsa bir soğutucu taktırın hocam.
5 564650 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 401 Makaleler 4 Çözümler 3 6 Ağustos 2024 #8 TwistyJead dedi: Bataryaya termal macun sürüp temizlik amaçlı yaladınız mı? Hiç olmazsa bir soğutucu taktırın hocam. Genişletmek için tıkla... Masada yaşıyorum hocam, termal macunu çöpten bulabilirim. Helelele şeklinden mi bahsediyorsunuz?
TwistyJead dedi: Bataryaya termal macun sürüp temizlik amaçlı yaladınız mı? Hiç olmazsa bir soğutucu taktırın hocam. Genişletmek için tıkla... Masada yaşıyorum hocam, termal macunu çöpten bulabilirim. Helelele şeklinden mi bahsediyorsunuz?
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.080 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ağustos 2024 #9 564650 dedi: Arkadaşlar hiçbir şekilde telefonumu açamıyorum. Sürücüleri güncellemiştim. Windows 8.1 kurunca böyle oldu. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam EAC kaldırın EAC yüzünden mavi ekran yemişsiniz (!)
564650 dedi: Arkadaşlar hiçbir şekilde telefonumu açamıyorum. Sürücüleri güncellemiştim. Windows 8.1 kurunca böyle oldu. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam EAC kaldırın EAC yüzünden mavi ekran yemişsiniz (!)
5 564650 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 401 Makaleler 4 Çözümler 3 6 Ağustos 2024 #10 YLN dedi: Hocam EAC kaldırın EAC yüzünden mavi ekran yemişsiniz (!) Genişletmek için tıkla... Kaldırdım hocam, değişmedi. Ayrıca ekranda ise hata kodu olarak PEYNIR_EKMEK_TUKET yazıyor.
YLN dedi: Hocam EAC kaldırın EAC yüzünden mavi ekran yemişsiniz (!) Genişletmek için tıkla... Kaldırdım hocam, değişmedi. Ayrıca ekranda ise hata kodu olarak PEYNIR_EKMEK_TUKET yazıyor.