frkn.11121 Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #11 GeForce GTX 1060 dedi: Ekran kartının daha fazla ömrünün azalmasını istemiyorsan USB bellek ile ISO oluşturup bilgisayarı tamamen sıfırlaman lazım. Bunun için şu videodan yararlanabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... eyvallah sagolasın row037 dedi: Önemli dosyalarınızı yedek alıp bilgisayarınızı sıfırlamanızı öneririm, korsan olan hiç birşeye güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... usb bellek olmadan, direkt ayarlar bölümünden herşeyi sıfırlasam silinir değil mi? Son düzenleme: 22 Ocak 2025
GeForce GTX 1060 dedi: Ekran kartının daha fazla ömrünün azalmasını istemiyorsan USB bellek ile ISO oluşturup bilgisayarı tamamen sıfırlaman lazım. Bunun için şu videodan yararlanabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... eyvallah sagolasın row037 dedi: Önemli dosyalarınızı yedek alıp bilgisayarınızı sıfırlamanızı öneririm, korsan olan hiç birşeye güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... usb bellek olmadan, direkt ayarlar bölümünden herşeyi sıfırlasam silinir değil mi?
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.762 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #12 frkn.11121 dedi: eyvallah sagolasın usb bellek olmadan, direkt ayarlar bölümünden herşeyi sıfırlasam silinir değil mi? Genişletmek için tıkla... Silinir.
frkn.11121 dedi: eyvallah sagolasın usb bellek olmadan, direkt ayarlar bölümünden herşeyi sıfırlasam silinir değil mi? Genişletmek için tıkla... Silinir.
frkn.11121 Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #13 Sakuya Izayoi dedi: Format atmak garanti çözüm, Malwarebytes'ya da Kaspersky ile tarama yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum çok teşekkür ederim Kaspersky ile taradım ve bilgisayarım şu an normale döndü.
Sakuya Izayoi dedi: Format atmak garanti çözüm, Malwarebytes'ya da Kaspersky ile tarama yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum çok teşekkür ederim Kaspersky ile taradım ve bilgisayarım şu an normale döndü.